Fotógaléria: Ekkorát buliztunk a Classic Funky Party-n – 2014. október 11-én megint leszedtük a csillárt

Luxfunk Funky Party 2014.10.11. @ Orfeum2014. október 11-én összegyűltünk Budapest legszebb mulatójában, az Orfeum Clubban. A legutóbbi fergeteges Hip-Hop & Rnb Classic Party után most egy igazi klasszikus FUnky bulit csaptunk. És jó nagy zajt.

Soul Legends koncert elképesztő színvonalon, aztán klasszikus Luxfunk Funky Party rengeteg libabőrrel. Így lehetne röviden összefoglalni az október 11-i Luxfunk Party-t, hosszan meg nem érdemes, inkább élőben kell átélni. Schwartz Dávid és zenekarának szenzációs koncertje után 5vös Laci és DJ Jován pörgette a feketét hajnalig.

Új Luxfunk DJ-t is avattunk: DJ Koontz, alias Koncz Róbert csatlakozott hozzánk, neki DJ Jován adta át “munkaruhát”, vagyis a Luxfunk csapatba való tartozást jelképező pólót. DJ Koontz a követező Luxfunk Party-n, november 15-én lép majd fel nálunk először, de erről bővebben hamarosan írunk.

Bejelentettünk egy jó hírt is: IDÉN IS LESZ LUXFUNK SZILVESZTER AZ ORFEUMBAN!

Ezen a bulin is kisorsoltunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztás kupont, amint most Kóbor Norbert nyert, de a sorsolásra ő eltűnt, keressük. A bulin Big Mo, DJ Hangya és Whiteboy is tiszteletét tette, hiszen ilyenkor nem csak a közönség, hanem a team is szeret kicsit bandázni.

Köszönjük az Orfeumnak a profi vendéglátást, Schwartz Dávidnak és zenészeinek a színvonalas koncertet, a Luxfunk DJ-knek a rengeteg libabőrt, de legjobban Nektek, Funky-arcok, hogy ekkora jófejek vagytok. 🙂 Találkozunk november 15-én, részletek hamarosan.

Fotók a buliról


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá