Karneváli maszkban a Mardi Gras Luxfunk Party-n – Bújj mögé, de légy önmagad!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

12474058 10153857433452500 3893085298360735427 oA február 6-ai Mardi Gras Luxfunk Party alkalmával a táncoslányok teljes karneváli jelmezbe öltöznek, de mi sem maradunk ki az különleges hangulatból. Öltsünk este együtt karneváli maszkot a New Orleans Clubban!


A New Orleans városában megrendezett, ezreket vonzó, világhírű Mardi Gras karnevált február elején tartják Amerikában. A rióihoz hasonló látványosság megihletett minket és új törzshelyünket, a budapesti a New Orleans Clubot, így február 6-án, egy rendhagyó, Mardi Gras témájú Luxfunk Party keretében mi is belevetjük magunkat a színes és buja élvezetekbe: jelmezbe öltözött táncoslányok gyűrűjében shot bingózunk, élvezzük az erre az alkalomra megalkotott Black Jukebox – New songs in old style koncert soha nem hallott repertoárját, és hajnalig táncolunk DJ Koontz és Troubleman szettjére.

Mindezt karneváli maszkban!

Ugyan nem öltözünk jelmezbe, de karneváli maszkot öltünk, hogy eképpen is megadjuk a módját ennek a különleges eseménynek.  Arra szeretnénk kérni Téged is, hogy ne rejtsd el magad semmilyen jelmez mögé; ne bújj most senki más bőrébe, maradj önmagad, de ha van kedved, kapj fel egy sejtelmes karneváli maszkot!

Jöhet egy maszkos csoportkép?

A Luxfunk Party során szeretnénk készíteni egy óriási csoportképet, ahol valamennyien maszkban virítunk. Ha nincs kedved abban bulizni, az sem baj, viszont nagyon örülnénk, ha hoznál magaddal egyet, legalább a fotó erejéig. Mutassuk meg, hogy maszk mögött is Funky-arcok maradunk! Hol tudsz szerezni ilyesmit? Nagyobb élelmiszerboltokban, sarki árusoknál néhány száz forintért megvásárolhatók egyszerű és szép darabok, plázákban, party kellékes boltokban és kiegészítőket áruló üzletekben pedig egészen komoly a választék. Hogy milyen maszkot választasz, azt teljesen rád bízzuk, de egy tipp: A Luxfunk alapszíneli a fekete, arany, lila kiegészítéssel. A Mardi Gras alapszínei pedig a lila, arany és a zöld.

Ne izgulj, hamar bele fogunk jönni a fotózkodásba, ugyanis az est folyamán lesz lehetőség a tollas jelmezekbe öltözött táncoslányokkal is közös képet készíteni. Ilyenkor is izgalmas ám egy jól megválasztott maszk az arcodon…

Ha Téged is elkapott a karneváli láz, ne feledd, hogy még mindig tudsz online jegyet vásárolni, 3+1-es akcióval a Luxfunk Webshopon, sőt már most számolhatod velünk együtt a hátralévő napokat – jó zenékkel hangolódva a party-ra – a Facebook eseménynél.  Mi már nagyon várjuk: ezt az estét  kimaszkoljuk… 😉

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá