Luxfunk Night – szeptember 25-én Crazy in Love Gondi Helénnel az Orfeum Clubban, Budapesten

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Orfeum-Crazy-in-Love-Luxfunk-Night

Szeptember 25-én újra belevetjük magunkat az orfeumi éjszakába, hiszen ezúttal a Crazy in Love esten oldódunk két díva tehetségében – Beyoncé dalaival a színpadon Gondi Helén. A hajnalig tartó buliról ezúttal is a Luxfunk Radio gondoskodik, DJ Sampler pörget majd.

A koncert

A Beyoncé est megújul! Gondi Helén nemrég interjút adott a Luxfunknak, és a beszélgetés során megsúgott nekünk néhány titkot, mitől lesz más a show:
“Hangsúlyosabb szerepet kap benne a tánc, a show-elemek – már most 25-én is -, hiszen Beyoncénál a különleges, kidolgozott színpadi jelenlét is elengedhetetlen; ebből szeretnénk valamit mi is visszaadni, egyre többet és többet, hiszen folyamatosan fejlesztjük a koreográfiát Gomes- Martins-szal, Virág Alexandrával és Lassú Zsolttal, miközben szünet nélkül gondolkozunk az új vendégfellépőkön is. De ez még maradjon meglepetés…”

Eddig senki sem vállalkozott arra, hogy egy igazi nagybetűs és sokoldalú alkotóművész, Beyoncé komoly szakmai felkészültséget igénylő dalait önálló műsorba foglalja. Az ikonikus, számos fiatal énekesnő számára példamutató előadó magasra tette a mércét.
A fantasztikus tehetségű Gondi Helén azonban kiválóan alkalmas a popdíva legnagyobb slágereinek hiteles megszólaltatására. Molnár Ferenc Caramel háttérénekese most szólistaként lép ki a rivaldafénybe, hogy a szerző-énekes amerikai szupersztár előtt tisztelegve, aktuális repertoárjából válogasson. Társául szegődik a rapper-énekes Harót Balázs, akivel két duettet is előadnak, illetve Molnár Ferenc Caramel is színpadra áll.

A buli

A koncert után DJ Sampler pörgeti tovább a hangulatot egészen hajnalig, hogy minden lelkes Funky-arc kitombolhassa magát.

————————————————————————————————

Kapunyitás 20 órakor.
Programkezdés 21 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak, jegyárak:
■ Prémium: 2.800 Ft
■ Standard: 1.800 Ft

Kövesd az eseményt a Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!