Tökéletes hangzás a Luxfunkon

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

phones2Minőségi zenét csak kiváló minőségben érdemes hallgatni. A Luxfunk csapata ezzel tisztában van, ezért külön figyelmet fordít az adás hangminőségére, a technikai háttér folyamatos fejlesztésével és a hangzás színvonalának ellenőrzésével. A Luxfunk Radioban elég gyakran recseg a bakelit, a Fekete Zene szerelmeseinek örömére. Csakhogy ez nem kis feladatot jelent. Fel kellett építeni a dinamikus bakelit-hangzás és a modern, felharmonikusokban kevésbé dúskáló, digitális sound közötti hidat. Rengeteg kísérlet és kompromisszum övezi azt a folyamatos munkát, amivel ezt biztosítjuk.

Azon dolgozunk, hogy a bakelit egyedülálló hangzását átadjuk – miközben néhány kivételes esetben muszáj javítani a kopott korongok sercegését. Egyes zenéknél viszont épp ezt hagyjuk meg, miközben a digitális hanghordozókról sugárzott zenéknek dinamikát és felharmonikus dúsítást kölcsönzünk. Természetesen mp3 stream esetén szoros határok között kell mozogni, de ez nem veti vissza a célkitűzést: a Luxfunk Radio hangzása hű marad nevéhez.

A minőségi adás azt is jelenti, hogy a nap 24 órájában folyamatosan, szakadásmentesen hallgatható. Az NLG System professzionális és gyors streamszerverének köszönhetően minimális várakozási idővel, villámgyorsan elérheted a Luxfunk Radiot.

Az adást minimálisan 192 kbps-on továbbítjuk. Alább nem adhatjuk, hisz a Luxfunk hazánk egyetlen minőségi Funky rádiója. Később a netes sávszélességek „vastagodásával” emelni fogjuk a bitrátát. Addig is feketézz velünk, és fedezd fel Te is: minden Funky-ból van – vagy előbb-utóbb azzá válik!

Ezt érdemes megosztani!