Így buliztunk a Mardi Gras Luxfunk Party-n – Fotók a februári Funky szeánszról

Így buliztunk a Mardi Gras Luxfunk Party-n – Fotók a februári Funky szeánszról

Február 6-án Mardi Gras karneváli hangulatba öltözött a Luxfunk Party és a New Orleans Club. A koncertet és a DJ szettet is szerettétek, megint hajnalig buliztunk együtt. Keresd magad a fotókon!

Ismét megtöltöttük Funky-arcokkal új törzshelyünket, a New Orleans Clubot. Már a Black Jukebox – New Songs in Old Style koncertre is egészen hamar bemelegedtetek, hiszen a shot bingóval kellemesen megágyaztunk a hangulatnak. Vagy a táncoslányok tollas jelmezei hoztak hangulatba? Egy biztos: annyira jól éreztük magunkat DJ Koontz-ot és a vinyleket forgató Troublemant hallgatva, hogy zsúfolásig töltöttük a táncparkettet. Annyira élveztük az estét, hogy a nagyon várt és sokat emlegetett, óriás karneváli közös maszkos fotót egyszerűen

ELFELEJTETTÜK. ?

Ez az igazság.

Reméljük, hogy még sok olyan Luxfunk Party-n találkozunk 2016-ban, ahol ennyire önfeledten adjuk át magunkat a Luxfunk feelingnek. Fél kettőkor gazdára talált egy kétszemélyes éves Luxfunk Party bérlet, amit a játékra regisztráltak és megjelentek között sorsoltunk. Köszönjük a Pink Limo Bérlésnek is a nyereményt, gratulálunk a nyerteseknek!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá