Itt a harmadik Luxfunk csatorna: Luxfunk Blackmix – Libabőr 24 órában!

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Blackmix logoIsmét új online csatornával bővült a Luxfunk Radio kínálata! Ahogy arról 2014. december 7-én beszámoltunk, a 2007. óta dübörgő főcsatorna mellé elindítottunk a Luxfunk Dance csatornát, mely 24 órában sugározza a korábbi Luxfunk Party-k felvételeit.

Most indult egy harmadik, vadonatúj Luxfunk csatorna is, a Luxfunk Blackmix.

A tapasztalt Luxfunkerek máris rájöhettek, miről van szó. A Luxfunk DJ-k a Luxfunk Blackmixben 2007. óta ontják magukból a jobbnál jobb egyórás fekete zenei mixeket. Belegondolni is libabőr, hogy ennyi év alatt mekkora archívumot építettünk fel ezekből a fantasztikus mixekből.

A Luxfunk Blackmix csatorna az FM partnereinknél és nálunk már leadott mixeket sugározza 24 órában. A kínálat folyamatosan bővül, mert a főcsatornán csütörtök-péntek-szombat esténként sugárzott heti három új adást mindig hozzáadjuk a Luxfunk Blackmix csatorna adatbázisához.

Kiknek ajánljuk?

Bármikor támad kedved egy jó kis Luxfunk Blackmixre, mostantól semmi dolgod, csak play-t kell nyomni! A Luxfunk Blackmix csatornát azoknak ajánljuk, akik kifejezetten fekete mixműsorra éheznek. Tudni kell, hogy a Blackmixben a Luxfunk DJ-k igyekeznek a lemezkosarak aljáról is válogatni, különlegességekkel, csemegékkel színesíteni a szettet. A Blackmixben nem feltétlenül a party és a pörgetés, hanem inkább a minél színesebb, változatosabb hiánypótlás is cél. Ezért azoknak is ajánljuk, akik a sztenderd slágerek mellett kuriózumokat is szívesen hallgatnak, mixelt tálalásban. Azoknak is kedvez ez a csatorna, akik kedvelik a Blackmix műsort, de nem mindig volt lehetőségük este nyolctól ránk kapcsolni.

Hogyan lehet hallgatni?

A Luxfunk Blackmix csatornát a Luxfunk honlapjáról elérhető Luxfunk MultiPlayer segítségével lehet hallgatni. A www.luxfunkradio.com bármelyik oldalán jobb felül található a MultiPlayer ikonja:

Luxfunk Blackmix hallgatás 1

A felugró MultiPlayer ablakban válaszd ki a Luxfunk Blackmix csatornát a bal oldali player, vagy a jobb oldali külső playeres linkek bármelyikével:

Luxfunk Blackmix hallgatás 2

A Luxfunk főcsatornája továbbra is hallgatható a főoldal tetején található flash playerrel is.

Ez nem minden!

A Luxfunk Blackmix csatorna mellett A Luxfunk MultiPlayerrel a főcsatorna mellett a Luxfunk Dance csatornát is hallgathatod, a második playert kiválasztva.

Ezt érdemes megosztani!