Jazzy szerkesztőségi díjas lett a Boom Back Baby – Még a III. hely is az övék!

boom back babayA Boom Back Baby Hold On Cowboy című dala megszerezte a Jazzy szerkesztőségi különdíjat, sőt a közönségszavazaton alapuló harmadik helyet is a Jazzy Dalfesztiválon!

Egy korábbi cikkünkben számoltunk be a Boom Back Baby és Berkes Olivér magyar formáció remek első Funky daláról, a Hold On Cowboy-ról, amellyel neveztek a MOM mellett megrendezett Jazzy Dalfesztiválra is, és először adták elő élőben. Ahogyan korábban is beszámoltunk róla, az alig egy hónapos zenekar – amelynek tagjai külön-külön már tíz éve benne vannak a popszférában – bekerült a Top 10 versenyző közé. Hétvégén pedig nagy sikert aratott: a Jazzy szerkesztőségi díjának nyertese, valamint harmadik helyezett lett a közönségszavazás alapján.

A péntek és szombat este megrendezett Jazzy Dalfesztiválon a srácok a többi versenyzővel együtt, élőben szórakoztatták néhány dallal a közönséget, amit a fellépők maguk is nagyon élveztek. Herold Peti, a Boom Back Baby szaxofonosa – vagy ahogyan mások nevezik, „szaxológusa” –  szerint nagyon jó hangulatú közösségi esemény részesei voltak, ahol mind a versenyzők, mind a közönség együtt szórakozhatott a szabatéri színpadra lépés előtt és után is, fröccsöt iszogatva a Gasztro sétányon.  Peti így foglalta össze:

A fellépés felülmúlta a képzeletünket; fantasztikusan éreztük magunkat! A Hold On Cowboy úgy összerántotta az addig énekes nélküli zenekarunkat, hogy lavinaként indultunk meg a verseny előtti próbákon – már az első alkalom első öt percében éreztük, hogy közös jövőnk lesz az énekesünkkel, Berkes Olivérrel. Bíztunk benne, hogy a közös élő fellépésünk jó lesz, de még annál is jobban sikerült! Remekül működnek és áramolnak az energiák, ezt a közönség is megerősítette. A verseny alatt olyan visszajelzéseket kaptunk, amelyekre mindig is vágytunk; például hogy a zenénk friss és életvidám, így  nem véletlenül álltunk letörölhetetlen vigyorral a színpadon. A basszusgitárosunk, Baranyi Gergő kedvese mesélte is, hogy a női mosdóban hallotta, ahogyan valaki a Hold On Cowboy-t dúdolja! Számunkra ez a verseny nagyon jó ugródeszka volt, az első közös fellépésünk pedig az álmunk beteljesülésének első lépcsőfoka.

A Boom Back Baby-nek akkora energiát adott a számtalan visszajelzés és a két díj, hogy már ezen a héten is töretlen lendülettel dolgoznak az új közös dalokon, hiszen ahogyan Herold Peti mondta: „Csak ezzel tudjuk igazán meghálálni a belénk vetett hitet. Gratulálunk a srácoknak és nagyon köszönjük nektek, Funky-arcok, hogy szavazataitokkal segítettétek őket a versenyben!

Ha szeretnétek elcsípni a Boom Back Baby első dalát, hallgassátok a Luxfunk Rádiót, ahol már mi is játsszuk a Hold On Cowboy-t, és írjátok meg véleményeteket a cikk alatt, vagy a Facebook oldalunkon.

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá