Július 18. – Whitney Houston és Bobby Brown esküvője

Július 18. – Whitney Houston és Bobby Brown esküvője

1992. július 18-án Bobby Brown feleségül vette Whitney Houstonot New Jersey-i birtokán.

A résztvevők között szerepelt Stevie Wonder, Gloria Estefan, Natalie Cole, Patti LaBelle és Freddie Jackson. 

Három évvel korábban, 1989-ben a Soul Train Music Awards díjkiosztón ismerkedtek meg. Bobby-nak előző kapcsolatából három gyermeke volt akkor. Több összetűzése is volt a törvénnyel, ezért sokan attól tartottak, hogy rossz hatással lesz Whitney-re. Bobby házasságkötésük után is folytatta törvénykerülő életmódját, egymást követték letartóztatásai.

Egy korábbi vetélés után, közös gyermekük, Bobbi Kristina Houston Brown 1993. március 4-én született meg. Miközben férje nem szakított züllött életmódjáról, Whitney 1996-ban ismét átélt egy vetélést. Örökbefogadott fiáról, akit nagyon szeretett, Whitney haláláig kevesen tudtak, a művésznő így akarta őt kímélni.

A 2000-es években már Whitney-ről is azt beszélték, hogy kábítószerezik, ezt sokan a férje életmódja okozta káros hatásokkal indokolták. 2003-ban egy veszekedésük alkalmával állítólag Bobby megütötte az énekesnőt, és ezért le is tartóztatták. Whitney Houstont lelki és testi hanyatlása miatt rehabilitációs intézetben igyekezték gyógyítani. Amikor 2006-ban onnan visszatért, akkor nyújtotta be a válókeresetet. A válást 2007. április 24-én mondták ki, lányuk Whitneyhez került.

2012. február 11-én, szombaton, a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotel-beli lakosztályának fürdőkádjában személyi testőre holtan találta. Halála okaként a vényre kapható gyógyszerek és az alkohol interakcióját nevezték meg.

Kívülről, sajtóértesülések alapján kár volna bárki felett pálcát törni. Sosem tudhatjuk, mi történt valójában, nem mi éltük át. Azt viszont biztosan érezzük, hogy mindannyiunknak nagyon hiányzik.

 

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá