Július 23. – Michelle Williams születésnapja

Július 23. – Michelle Williams születésnapja

1980. július 23-án született Tenitra Michelle Williams, énekes, dalszerző, táncos, producer és színésznő, a Destiny’s Child tagja.

A 2000-es években több mint 35 millió lemezt eladó Destiny’s Child száguldó szekere mellett Michelle Williams 2002-ben megjelentette Heart to Yours című debütáló szólóalbumát, mely még abban az évben meghódította az amerikai Gospel Album chartot, és az év legtöbb példányban elkelt Gospel albuma lett. Szintén 2002-ben a Billboard magazin szerint Williams kisasszony érdemelte ki az év ötödik Gospel előadója helyezést, és MOBO díjat kapott, mint legjobb Gospel énekes.

Williams sikert aratott a Broadway és a West End színház színésznőjeként. 2008-ban NAACP Színházi Díjra jelölték a “Legjobb női előadó” kategóriában. 2003-ban debütált a Broadway-en az Aida-ban, majd a Half & Half sitcom sorozat szereplője lett. Kiemelt zsűri volt az MTV Top Pop Csoportjának, valamint a Strictly Come Dancing 8. évadjának versenyzője volt az Egyesült Királyságban. Deitrick Haddon mellett szerepelt az Oxygen reality TV sorozat Fix My Choir című filmjében. Számos díjat és elismerést kapott, köztük egy Grammy-díjat és egy csillagot a Hollywood Walk of Fame-ben a Destiny’s Child tagjaként, de egyéni MOBO-díjjal és Stellar-díjjal is jutalmazták tehetségét.

Ha igazi libabőrre vágysz, ezt nézd meg:

 

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá