Június 20-án Luxfunk Party Nyíregyházán! – A Club Macallanben DJ Forest és DJ Nara

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

macallan cover

Június 20-án elvisszük a Luxfunk Party-t a nyíregyházai Club Macallanbe is. A zenéről DJ Forest és DJ Nara gondoskodik kifulladásig.

A Luxfunk Party

A Club Macallanben nem először fordulunk meg. 2014 nyarán egyszer már elvittük a Luxfunk-életérzést Nyíregyháza közkedvelt szórakozóhelyére. A fekete zenékből idén repetázhatnak a 18 évnél idősebb Funky-arcok: a Luxfunk Party alkalmával a ’90-es évek és az ezredforduló környékén népszerűvé vált Oldschool Hip-Hop és R’n’B classic slágereket és klasszikus Funky csemegéket egyaránt forgat majd DJ Forest és DJ Nara.

A lemezlovasok

DJ Forest, a budapesti Doboz rezidens DJ-je szíve szerint ma már csak fekete zenéket játszik. „Azon belül is leginkább a 90′-es évek Hip-Hop és R’n’B dalait, a legőszintébb alázattal.” Imádja a hangszeres Funky-t, a Soult, és mint mondta: „a manapság egyre divatosabb Breakfunk, Ghetto Funk csemegékbe is szívesen nyúlok!”.

DJ Nara első, és ezidáig egyetlen női lemezlovasunk. 2010 óta játszik olyan budapesti helyeken, mint a Dürer Kert, a Kolor, az Ötkert, és megfordult már a Club Macallanben is, valamint játszott Japánban is. 2014-től ő is a Doboz rezidens DJ-je, ahol zenélt már együtt DJ Foresttel, akárcsak az első Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party-n.

A helyszín

A Club Macallan Nyíregyháza közkedvelt szórakozóhelye, mely a Rákóczi utca 8. szám alatt található, a Kelet Áruház alatt. Itt egy kis segítség:

A hely 21.00 órakor nyitja meg kapuit, hogy utána egészen hajnalig tombolhasson az, aki bírja az ütemet. Készülj fel, és kövesd az eseményt Facebookon is!

Jegyek, jegyvásárlás, regisztráció

A belépőjegyeket a helyszínen vásárolhatod meg. 23 óráig 1000 Ft, éjfélig 1300 Ft, utána: 1500 Ft.

Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: aki online regisztrál a bulira, az Funky-arc kupont kap, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhet bármelyik későbbi party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek! Regisztrálj a bulira lenti űrlap segítségével!

Ezt érdemes megosztani!