Kállai-Kiss Zsófi jó ügyért hallatja a hangját – Jótékonysági est a Cseppkő Gyermekotthon támogatására

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

Kállai-Kiss ZsófiKállai-Kiss Zsófi és más sztárfellépők támogatják a Cseppkő Gyermekotthon támogatására megrendezett jótékonysági estet.

Idén március 21-én, a Duna Palotában várják azokat a jótékonykodó érdeklődőket, akik 2000 Ft-os belépővel szeretnék támogatni a Cseppkő Gyermekotthon fennállását; azt az intézményt, amely többször megrendezte már a Varázscsepp Országos Tehetségkutatót, amelyen Magyarország legkülönbözőbb pontjairól érkező hátrányos helyzetű gyerekek mutatják meg szakmai zsűri előtt a tehetségüket.

Ilyen volt 2013-ban

Kállai-Kiss Zsófi is színpadra áll!

varázscsepp

Kállai-Kiss Zsófi, akit számos Luxfunk Party-ról ismerhettek – legutóbb a 2015-ös évnyitó Fat Mo’s party-ról – szintén fellép nagyzenekarával, a Harlem Records-szal. Emellett műsorvezetőként is a színpadra áll, mert a többi fellépővel együtt hisz az olyan kulturális programok erejében, amelyek a – Cseppkő Gyermekotthon szervezéséhez hasonlóan – fiatal, nehéz sorsú tehetségeknek szólnak. Az előadók koncertjét buli, valamint tombola követi, amelyen CD-ket és koncertjegyeket (többek között két Luxfunk Party koncertjegyet) is kisorsolnak a szerencsések között.

Zsófival május 9-én találkozhattok Luxfunk Party-n, amelynek részleteivel hamarosan jelentkezünk! Addig is sok sikert kívánunk a kis fellépőknek a tehetségkutatón, és Zsófinak is!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá