Készüljetek, Funky-arcok! – Hamarosan együtt ünnepelhetjük 2014 szilveszterét!

szilveszter A sok közösen eltöltött éjszaka, megannyi sikeres Luxfunk Party és Luxfunk Night után immáron 4. éve búcsúztathatjuk együtt a közös élményekben gazdag óévet.

A party sorozatok folyamán egyre többször kérdeztétek, hogy milyen bulival készülünk az idei szilveszterre…

Most eláruljuk!

De ennek kapcsán felelevenítettük az elmúlt évek zajos sikerű évzáró party-jait is. Emlékeztek még 2011 szilveszterére, amikor a felújított, nagy történelmű Metro Club helyén megnyitott Bazaar Klubban ünnepeltünk együtt Big Moval és DJ Foresttel?  Vagy 2012-re, amikor először koccinthattunk Veletek törzshelyünkön, az Orfeum Clubban? A népes Funky-arc táborra való tekintettel két teremben, finom Soul zenei koncerttel, majd DJ Souljával, DJ Taylorral és Whiteboy-jal kavartuk fel az estét, hogy szem és torok ne maradjon szárazon. A 2013-as év zárása sem volt felejthető, hiszen tavaly DJ Berry és 5vös László húzta a talpalávalót az Orfeum Soul-Funk koncert egyvelege után, hogy hajnalig tombolva köszönthessük az új esztendőt.

Mivel minden bulinkon új élményeket és egyre különlegesebb pillanatokat szeretnénk megosztani Veletek, 2014 szilveszterére ismét valami újjal és izgalmassal készülünk Nektek. Most is számíthattok élőzenére, remek vacsorára és pazar DJ szettre, amelyet DJ Hangya és DJ Nara kever majd hajnalig. Idén is választhattok a vacsorás, a vacsora nélküli party jegy és a helyszíni sétálójegy közül, amelyet majd a Luxfunk Webshopon meg is vásárolhattok.

Vásároljatok jegyet minél előbb, és figyeljétek Facebook oldalunkat és a honlapunkat!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá