Közlemény – Nem hivatalos Luxfunk Party Szegeden

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

dreamstime xl 20321556Egy szegedi szórakozóhely február 19-ére Luxfunk Party néven rendezvényt szervez. Az esemény nem a Luxfunk Radio – Luxfunk Party-sorozatának része

2016. február 15-én jutott tudomásunkra, hogy egy szegedi szórakozóhely Luxfunk Party névvel eseményt hirdetett 2016. február 19-ére. Ezúton tájékoztatjuk kedves vendégeinket és hallgatóinkat, hogy a rendezvény a Luxfunk Party látszatát keltő esemény, nem a Luxfunk Radio-hoz tartozó Funky, Hip-Hop, Rnb zenéket felvonultató party-sorozat része. Az eseményen nem Luxfunk DJ dolgozik majd, és a szórakozóhellyel semmilyen megállapodást nem kötöttünk.

A fent említett szegedi szórakozóhely 2016. január és február hónapban több alkalommal engedély nélkül használta fekete zenei programjainak megnevezésében a védjegy oltalom alatt álló Luxfunk nevet. Ezek az események sem tartoztak a Luxfunk Radio party-sorozatához, azok szervezésében nem vettünk részt.

Az általunk szervezett hivatalos Luxfunk Party-król honlapjainkon, a www.luxfunkradio.com és a www.luxfunkparty.com címeken, valamint hivatalos Facebook oldalunkon, a www.facebook.com/luxfunkradio/ címen tájékoztatjuk vendégeinket.

A 2007. óta működő Luxfunk Radio stábja – köztük a jelenleg tizennyolc főből álló Luxfunk DJ csapat – 2009. óta időt, energiát, fáradtságot nem kímélve dolgozik a Luxfunk Party-sorozat arculatán, színvonalán, népszerűsítésén, lehetőséget adva a harmincon túliaknak a minőségi szórakozására.

Ezt érdemes megosztani!