Letölthető hang és képek: Ilyen volt a Crazy In Love, Gondi Helén Beyoncé estje

Január 18., kilenc óra, Orfeum, teltház. Zsongó tömeg az asztaloknál és a bárpultnál. Izgató fülledtség, gyöngyöző pezsgő, bor és vacsora: mindenki a szombat illatba burkolózik. A lassan pásztázó Luxfunk-lila fényeket szinte harapni lehet, miközben koccan a kés, a villa, frissen habzik a sör.

Kezdődik. A zsongító beszélgetések alapzaját a háttérénekesek törik meg, akik után Gondi Helén is a pódiumra lép. A homályba burkolózó vendégek ekkor már érzik, hogy valóban az történik, amit ígértek nekik: a Beyoncé-jelenség Gondi Helén tolmácsolásában, Luxfunk életérzésbe csomagolva. A műsor, a játék, a lendület viszi a közönségét. Dobolnak az ujjak, járnak a lábak, majd tapsolnak a kezek másfél órán át. A férfiak Jay-Z-ként, a nők pedig már mint vérbeli dívák ülnek az asztaloknál. A reflektorfényben náluk csak Helén ragyog jobban, aki az asztalok között is ugyanolyan szenvedéllyel ad elő, mint a színpadon. A Destiny’s Child faldöngető RnB-pop slágerei mellett újraszínezi Beyoncé szólókarrierjének legjelentősebb darabjait szerelemről, buliról, lemondásról, elégtételről. Háttérénekeseivel, kiváló zenészeivel és szaxofon zsenijével egyszerre szögez a székhez és lök táncolni.  „Listen!”- énekli, és ennek mindenki boldogan engedelmeskedik, miközben balról két sikítás között ennyit hallani: „Aaaaaannyira jó ez a nő, hallod, a hideg futkos rajtam!”.
Ezt a hangulatot Whiteboy ütős mixei tetőzik, aki ma is „MEKKORÁT” játszik!.  Így a legkeményebb Funky-arcok és Luxfunkerek egészen késő hajnalig bírják a pörgést: crazy in love, crazy in party!

Whiteboy játékát felvettük. Egy részletét meghallgathatod, ha letöltöd a lap alján található 2,5 órás podcastot! Szívesen vesszük véleményed a mixről és ha ott voltál, az estéről is. Hozzászólásodat bejelentkezést követően a lap alján írhatod meg.

Hallgasd meg vagy töltsd le a podcastot:

Ezt érdemes megosztani!

Hozzászólás (2)

  1. adryennemiller
    hol a podcast?
  2. Luxfunk
    A podcast csak bejelentkezés után jelenik meg, a képek alatt. Ott van az! ;-)

Szólj hozzá