Luxfunk Radio 16th Birthday Funky Party @A38 Hajó, Tetőterasz 2023.07.21. – fotók

Luxfunk Radio 16th Birthday Funky Party @A38 Hajó, Tetőterasz 2023.07.21. – fotók

Méltó módon ünnepeltük a Luxfunk radio 16. születésnapját az A38 Hajó Tetőteraszán. Teltházas Funky Party, nagy hangulat napfelkeltéig, ahogy szoktuk.

Ebben a Luxfunk Radio Funky Party-ban tényleg benne volt az elmúlt 16 év: régi és új arcok, régi és új Luxfunk DJ-k, zeneileg pedig egy szuper “Best Of Luxfunk Radio Funky Party”, tökéletesen tálalva, DJ Deza és DJ Taylor kezei alól. Velünk ünnepelt a Luxfunk csapatból Bernard Tomi, Big Mo, DJ Hangya, Slimfit, és ott volt velünk az aznap szülinapos Steelor barátunk is.
Köszönjük Funky-arcok, de nem csak ezt az éjszakát, hanem az elmúlt 16 év összes olyan pillanatát, amikor velünk voltatok, bekapcsoltatok, hallgattatok, eljöttetek, vagy egyszerűen csak elmondtátok másnak, hogy ez jó. 

Külön köszönet az A38 Hajónak a meghívást, és a személyzetnek a profizmust! Immár hagyomány, hogy itt tartjuk a Luxfunk Radio születésnapját, ezért egészen biztos, hogy 2024-ben is találkozunk az A38-on!

Töltsd le a buli hangfelvételét innen!

Folyt köv:

09.09 – Budapest Park (DJ Hangya & SlimFit)
09.16 – Albabar, Székesfehérvár (DJ Taylor & DJ Deza)
10.07 – Symbol Budapest

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá