Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0 – a 2011-es év Luxfunk itala!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

pbe launch logo1Több mint egy évvel ezelőtt díjnyertes bártenderünk, Bánszki László megalkotta az italt, ami megkapta a Luxfunk Radio immáron FM rádiókon is sugárzott mixműsorának nevét. Ez a Blackmix.

2011-ben szeretnénk e téren is újdonsággal szolgálni, így az új esztendőben változtatunk a koktél receptúráján. A Blackmix energiáját mostantól a Luxfunk színvonalához méltó elit energiaital, a Playboy Energy Drink adja!

A Luxfunk Partyk és a Playboy Energy Drink közös nevezője a luxus, a csillogás és a szabadság érzése, amit ez az ital éppúgy képes elhozni, mint a Funky zene. Bártenderünk – amerikai zenéhez csakis amerikai whiskyvel – egy kellemesen erős és gyümölcsös italt alkotott. Így fordította le a mixműsor hangulatát az ízek nyelvére.

2011-től tehát újragondoljuk a Blackmix koktélunkat: egy különleges, elegáns és ízében összetéveszthetetlen energiaitallal keverjük.

Ez a LUXFUNK BLACKMIX 2.0

  • 4 cl Jim Beam
  • 2 cl Amaretto
  • 1 gerezd lime
  • 1 gerezd narancs
  • 1 dl Playboy Energy Drink
  • 1 dl feketeribizlilé

A LUXFUNK BLACKMIX 2.0 egy korty Amerika! Lángra gyújt, ahogy a zene, amit a Luxfunk DJ pörget a Blackmixben vagy a Luxfunk Partykon.

Egy pohár LUXFUNK BLACKMIX – és biztosan táncra perdülsz! Próbáld ki a Luxfunk Radio partyjain, ahol ezt az italt két gyönyörű hölgy, egy Playboy hostess és egy fekete Luxfunk hostess kínálja! A hölgyek minden koktél mellé Funky-arc kupont ajándékoznak, ezekből 5 db = 1 ingyenes belépő a következő Luxfunk Partyra. Gyűjtsd a kuponokat, hogy később igazi funky-arc lehess!

Ezt érdemes megosztani!