Luxfunk Blackmix – Rázva ÉS keverve

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 0 Hozzászólások

Már a szignál felvételekor tudtuk: a Blackmix nem csak a mixműsor neve lesz, hanem a Luxfunk Radio saját koktélját is így hívjuk majd.A Funky zene szenvedély, temperamentum, erotika – vagy ahogy DJ Taylor fogalmaz: minden élvezet forrása. Az életérzést az ízek nyelvére lefordítani nem könnyű feladat, mégis megpróbálkoztunk vele.  Megszületett az első olyan Luxfunk Blackmix, amit rázni kell, nem keverni.  Díjnyertes bartenderünk, Bánszki László amerikai whisky-vel egy kellemesen erős és gyümölcsös italt alkotott. Ez a fordítása a Luxfunk Radio ütős, változatos és különleges, elsősorban amerikai alapokon nyugvó zenei stílusokat felölelő mixműsorának. A név ugyanaz: LUXFUNK BLACKMIX!

4 cl Jim Beablackmix_coctail_pimpm, 2 cl Amaretto, 1 gerezd lime, 1 gerezd narancs, 1 dl PIMPJUICE, 1 dl feketeribizlilé

A LUXFUNK BLACKMIX magában rejti az amerikai whisky tradicionális ízét, akárcsak az Amerikából induló Funky zene a páratlan stílusjegyeket. Az energiát adó PIMPJUICE éppúgy felpörget, mint a Funky, amikor a Luxfunk DJ zenél a Blackmixben. A narancs, a lime és a feketeribizli úgy adja meg a koktél gyümölcsös ízét és élénk vörös színét, ahogyan a Funky zene gyújtja lángra hétről hétre a Blackmix hallgatóit.

Egy pohár LUXFUNK BLACKMIX – és biztosan táncra perdülsz! Ha nem hiszed, próbáld ki a Luxfunk Radio partyjain, ahol Funky-arc kuponhoz juthatsz, melyekért további meglepetések járnak. Gyűjtsd a kuponokat, hogy később igazi funky-arc lehess!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá