Luxfunk Classic Funky Party – Soul Legends + 5vös László és DJ Jován október 11-én az Orfeumban, Budapesten

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

Luxfunk Party + Soul Legends - 2014.10.11. Orfeum

Október 11-én ismét megnyitja kapuit az Orfeum Club az éhes fülű Funky-arcok előtt. A legutóbbi bulin a HipHop és Classic R’n’b fanoknak kedveztünk, most viszont jön az ellenpólus: egy vérbeli, igazi klasszikus Funky szeánszot csapunk 5vös Lászlóval és DJ Jovánnal, amelyet Soul Legends koncert előz meg.

A koncert – Soul Legends

Schwartz Dávid, aki a Tv2 zenei tehetségkutatójának legjobb nyolc énekese közé került, és egyik főszereplője az Orfeum nagy sikerű Jackson Forever produkciójának, önálló estre készül a pesti mulató programigazgatójának felkérésére. Soul Legends című műsorával egy igazi jó hangulatú koncert keretein belül kalauzol el bennünket a Soul és Funky zene világába, ahol zenekarával a műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Etta James, Stevie Wonder, Chaka Khan, vagy Tina Turner.

A party – Luxfunk Classic Funky Party

“Az ember belépett, és lehetett érezni, hogy rezeg a hely” – foglalta össze DJ Forest az előző Luxfunk Hip-Hop & Rnb Classic Party hangulatát. A soron következő, ezúttal Luxfunk Classic Funky Party-n viszont még ezt is megpróbáljuk felülmúlni. Ha 5vös László és DJ Jován együtt áll a pult mögött, már azelőtt érezzük, rezeg a hely, hogy belépnénk oda! A lemezlovas szakma két nagyöregje hajnalig keveri a ’70-es, ’80-as évek legnagyobb Classic Funky slágereit. Azok, akikben fekete szív dobog, hamuba sült pogácsa helyett most igazi Funk-ot kapnak a másnaposság ellen…

Akár ingyen is ihatsz!

Kérünk, regisztrálj online a Luxfunk Radio Funky Partyra, hogy lássuk előre, hányan leszünk! 
Érdemes regisztrálni, mert a buliban ismét kisorsolunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztás kupont, amely felhasználható az Orfeum Clubban.

Nyerj 14.000 Ft-os italfogyasztást!

Kérünk, regisztrálj online a Luxfunk Radio Funky Partyra, hogy lássuk előre, hányan leszünk!
Érdemes regisztrálni, mert a buliban ismét kisorsolunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztás kupont, mely felhasználható az Orfeum Clubban.

Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egyFunkyarc kupontkapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Kedves Funky-arcok! A budapesti Luxfunk Party és Luxfunk Night eseményekre a szabad asztalok kb. egy héttel a dátum előtt elővételben elfogynak. Aki szeretne magának kényelmes asztalt, annak javasoljuk, hogy időben foglalja le helyét online, vagy telefonon!

Online jegyrendelés- asztalfoglalás

———————————————————————————-

Kapunyitás: 20:00
Programkezdés: 21:00
Vacsorázási lehetőség: 22.00 óráig

Jegyárak

  • Egységesen 2500 Ft, ebből 20 és 21 óra között 1500 Ft lefogyasztható.

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Kövesd az esemény legfrissebb híreit Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá