Felvettük a Luxfunk Party-k legjobb pillanatait!

Minden pénteken és szombaton 21 óra és éjfél között táncra hangolunk a korábbi Luxfunk Party-k felvételével. Olyan részeket is megosztunk a füleddel, amelyek soha nem kerültek podcastba. Érezd úgy, mintha te is ott lettél volna!

Hallgasd!

Luxfunk Dance csatorna

A korábbi Luxfunk Party-k 24 órában

Ismerd meg!

Luxfunk DJ-k

Bemutatjuk a Luxfunk lemezlovas csapatát!

Otthon alapozol a haverokkal? Bulizni készülsz? Funky-arc vagy?

Akkor ne felejtsd, hogy minden pénteken és szombaton, 21 órától éjfélig vérpezsdítő zenékkel dübörög a Luxfunk Dance. Éld át újra a Luxfunk Party-k legjobb, helyszínen rögzített felvételeit, és csepegtess az éjszakádba egy kis Luxfunk extrát! 

Tudtad, hogy a Luxfunk Partykat mindig felvesszük? Kiválogatjuk a legjobb pillanatokat, majd a Luxfunk Dance-ben két órán át megállás nélkül játsszuk őket olyan izgalmas party-részletekkel is, amelyek SOHA nem kerültek podcastba.

A Luxfunk Party felvételről is hasít, de élőben az igazi: ha beletettük a boogie-t a lábadba, tarts velünk legközelebb, és éld át azt, amit hallgatni is annyira szeretsz! 

Hogyan készül a Luxfunk Dance?

A Luxfunk Party-kon – amelyeket gyakran kiegészítünk zenekarokkal, zenészekkel, akár MC-vel – lemezlovasaink, a Luxfunk DJ-k játszanak, akik már az első percektől odateszik magukat. Ezért van az, hogy a party felvételeket már egészen a warm up sessiontől rögzítjük. A DJ-k ilyenkor forgatják azokat a dögös Soul és R’n’B csemegéket, amelyek beszélgetés, alapozás közben szinte észrevétlenül fűtenek fel a Luxfunk Party berobbanásáig.
És ezt a fordulópontot fel fogod ismerni…
 
 
Luxfunk Dance – A korábbi Luxfunk Party-k felvételről

Rendeld meg a Luxfunk Party-t!

Ha klubot üzemeltetsz és szeretnéd, hogy nálatok is legyen Luxfunk Party a zenére és szórakozásra igényes, környékbeli Funky-arcoknak, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ezt érdemes megosztani!