luxfunk-vinyl01
luxfunk-pickup01
DJ Koontz (Luxfunk DJ)

DJ Koontz

2014 októbere óta vagyok Luxfunk DJ
luxfunk-mixer02

Rólam

IMG_0003

Bio

MIÓTA Mint sokan ebben a szakmában, én is az általános iskolás éveim alatt kezdtem a pult mögötti élettel ismerkedni. Az első bulijaimat 1990 körül csináltam, természetesen kazettáról, de a nagy áttörésre 1994-ig várnom kellett. Ekkor kerültem DJ Jován szárnyai alá, aki attól kezdve rengeteget segített abban, hogy elsajátíthassam a “bakelitezés” fortélyait.

MILYEN Kedves, rendes, empatikus… Alapvetően szerelmese vagyok az igazi nagybetűs Zenéknek, tehát főleg Funky és Soul, vagy Funk elemeket nem csak nyomokban tartalmazó darabokat hallgatok és hallgattatok. Magamat a klasszikus vendéglátós lemezlovasok közé sorolnám, konferálásokkal, és széles zenei palettával, de minden műfajon belül igényes szelekcióval. Ugye milyen jól hangzik…? Egyébként spontán, skizofrén, kreatív, kissé elmebeteg, aki mindent feláldoz a szórakoztatás oltárán. Mindent!

MIT Feketét szívesen, bakelitről örömmel. R’n’B, Funky, Hip-Hop, Rap, Soul, de házigazdaként mindig a hely jellegéhez igazodva, akár még House és egyéb Pop slágerek is. Otthon és autóban régi olasz áriák és Heavy Metal felvételek váltják egymást.

MI MÁST Szervezést, írást, evést-ivást. Volt szerencsém néhány évig rádiózni is, a Radio Bridge és a Roxy Rádió égisze alatt. Megszámlálhatatlan reklámnak kölcsönöztem a hangom, jelenleg pedig saját projekteken dolgozom, valamint elkezdtem szinkronizálást tanulni, és szabadidőmben rendezvényeken és fesztiválokon segédkezem, hogy még többet tanuljak, és lehessek a színpad közelében.

HOL Megfordultam számtalan helyen a kilencvenes évek közepétől, határon innen és néha a határon túl is. Meduza, Club Seven, Bahnhoff, Oldman’s, Colosseum, Studio, stb. Idén nyárig közel tíz éven át voltam házigazdája egy zalaegerszegi klubnak, ami szerintem az egyik legjobb hely a Nyugat-Dunántúlon. Jelenleg a saját party-sorozatom szervezésével foglalkozom, hogy ismét az ország legjobb helyein játszhassak, és hirdethessem az igét, amolyan Koncz stílusban…

Letölthető Luxfunk® mixeim

  Cím
luxfunk radio dance logo black r 2000x2000 1        5vös László & DJ Koontz (Luxfunk DJs) - Luxfunk Funky Szilveszter 2016 (warmup & party)
Publikálva: 2017-12-18
luxfunk mix        DJ Koontz (Luxfunk DJ) - Luxfunk Blackmix 160804 (ingyenes)
Publikálva: 2017-07-21
luxfunk mix        DJ Koontz (Luxfunk DJ) - Luxfunk Blackmix 160804
Publikálva: 2017-07-21
luxfunk mix hip hop        DJ Koontz (Luxfunk DJ) - Luxfunk Blackmix 141107 (ingyenes)
Publikálva: 2017-07-21
luxfunk mix hip hop        DJ Koontz (Luxfunk DJ) - Luxfunk Blackmix 141107
Publikálva: 2017-07-21

Ezt érdemes megosztani!