Luxfunk Radio Funky Party – Szilveszter 2022 @Symbol Budapest 2022.12.31. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party – Szilveszter 2022 @Symbol Budapest 2022.12.31. – fotók

Ilyen volt a Luxfunk Funky Szilveszer a Symbolban!

A Luxfunk Radio Funky Party jelenlegi törzshelye, a Symbol Budapest 2022. utolsó napjára a Luxfunk Party-t választotta Szilveszteri programnak. Nézd meg a teltházas bulit, hogy ünepeltek az igazi Funky-arcok, a Luxfunkerek 2022 Szilveszterén!

A vacsora alatt a Nagy Ricsi Trió adta a libabőr Soul és Funky slágereket. Utánuk a Luxfunk Radio lemezlovasai közül DJ Berry és Whiteboy rakta a Funky-arcok kedvenceit, a legnépszerűbb Funky Party slágereket. Éjfélkor konfetti zápor alatt kiáltottuk az égbe, hogy BÚÉK, aztán hajnal négyig táncoltunk, rengeteg libabőrrel. Jól sikerült, mind mindig. Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek, és külön köszönjük a Symbolnak és a személyzetnek a rengeteg munkát, segítséget! Folyt köv: február 4-én! A teljes party hangfelvételét innen tudod letölteni.

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá