Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party a Jazzy Pubban! – Glamorous Company a színpadon, DJ Nara a pultban

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Party + Glamorous Company @ Jazzy Pub

November 13-án, pénteken szélesre tárja kapuit a Jazzy Pub a Funky-arcok előtt: a Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party-n a Glamorous Company lép fel, és DJ Nara zenél hajnalig.

Emlékszel még, MEKKORA volt a májusi Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party? Nem csak a képeket nézegetve élheted át újra ezeket a pillanatokat, hanem november 13-án, pénteken is, ami a szerencsenapod lesz: a Glamorous Company és DJ Nara újra a fekete zene fellegvárává változtatja a Jazzy Pubot, ahol hajnalig élvezheted a ’90-es évek és az ezredforduló környékén népszerűvé vált Hip-Hop és R’n’B slágereket, enyhén fűszerezve Funky-val.

A koncert
A Glamorous Company-vel – azaz Harót Balázzsal, Priskin Georginával és zenésztársaikkal – a Jazzy Pubnak már évek óta fellépői, sőt annak idején itt álltak össze először, tulajdonképpen – sok más profi zenekar mellett – nekik is bölcsőjük a Jazzy Pub. Erről egy régi tábla is tanúskodik a szórakozóhely falán. 😉

glam tábla

Képzeld el, hogy újra visszatérve, és ismét Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party-val kiegészülve mekkora ünneplés lesz ebből?! Ha addig is szeretnéd megismerni vagy újra elolvasni Harót Balázs és az együttes történetét, olvasd el ezt az írásunkat, amelyben bemutattuk őket.

A party
A DJ pultban első és egyetlen női lemezlovasunk, a félig magyar- félig japán származású DJ Nara áll majd, aki hivatásszerűen 2010-től forgatja a lemezeket – azóta játszott már Japánban is -, bár már egészen fiatal korától vonzotta a Hip-Hop. Az este úgy pörgeti majd a kedvenc s…rázós dalainkat, hogy biztosan felállsz majd a székből! Tudj meg többet DJ Naráról itt!

Nyitás: 21:00

Kövesd az eseményt a Facebookon!

Asztalfoglalás, jegy, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten. A vacsorázó vendégeknek a koncertre és a partyra a belépés ingyenes.

Jegyvásárlás, ingyen jegy!

A jegyek a helyszínen és elővételben is válthatók. Online jegyvásárlás során azonban 3 db jegy vásárlásához választható egy plusz jegy ingyen! Online vásárláshoz kattints az alábbi jegyre:

 


Luxfunk Party + Glamorous COmpany koncert @ Jazzy Pub

Jegyvásárlás

Figyelem! Ez egy kifejezetten Hip-Hop és RnB Party lesz, Hip-Hop és Rnb kedvencekkel. Amennyiben klasszikus Funky zenékre vágysz, akkor felhívjuk a figyelmed az egy nappal későbbi, Luxfunk Classic Funky party-nkra! Ha mindkét műfajt kedveled, várunk mindkét bulira! 🙂

Ezt érdemes megosztani!