Luxfunk Night – április 26-án Vegas Divas + DJ Deza, Orfeum Club, Budapest

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Night: Vegas Divas @ Orfeum

Április 26-án Luxfunk Night keretében debütál az Orfeum legújabb estje, a Vegas Divas. Berkes Gabi, Fehér Adrienn és Jónás Anita utánozhatatlan hangja garantálja a Vegas Men által már megismert, különleges Las Vegas hangulatot, amelyet a különtermes kaszinó fokoz tovább. A késő esti hangulatfelelős ezúttal DJ Deza.

A koncert

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) számára ad(ott) otthont.

Az Orfeum vadonatúj, Vegas Divas nevű produkciójában Berkes Gabi,Fehér Adrienn és Jónás Andrea tündéri személyiségük mellett, erőteljes hangjukkal, Aretha FranklinBarbra Streisand és Céline Dion dalain keresztül, Cher közismert dallamai szárnyán repítik a közönséget a legnagyobb dívák és Las Vegas koncerttermeinek hangulatába.

A három énekesnő célja, hogy egy igazi, felejthetetlen show-val vigyék a közönséget egy képzeletbeli utazásra a sivatag közepén található, fényárban úszó oázisba.

A buli

A késő esti hangulatért ezúttal DJ Deza felel.

Programkezdés 21 órakor.

Kapunyitás 20 órakor.

Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak
■ Prémium: 2.800 Ft
■ Standard: 1.800 Ft

Bővebb információ a jegyekről, jegyvásárlás

Nézd meg az eseményt Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!