Luxfunk Night – július 25-én Back II Black + Whiteboy az Orfeum Clubban, Budapesten

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

10390383 877247892303296 7260125203622160253 n

Július 25-én újra Luxfunk Nighttól lesz hangos a körút: az Orfeum színpadán ezúttal a már ’96-óta fennálló Back II Black pörget minket az éjszakába, hogy később Whiteboy szettjeire már feltüzelve tombolhassunk a táncparketten.

A koncert

Az idén 17 éves Back II Black zenekar a magyar Funky első számú képviselője, James Brown, a Kool & The Gang, az Earth, Wind & Fire és Carlos Santana hazai rokona. Számos sláger (Szerelembomba, Várj!, Úgy vártalak, Tevagyazakitalegjobban, Sodor a funky), filmbetétdalok (Zene nélkül mit érek én?, Kincset keressél, Micsoda nő ez a férfi) színesítik a csapat 7 stúdióalbumnyi, saját repertoárját.
A 2009-ben megjelent Funkybiotikum fejezi ki talán legtalálóbban a jelenséget: gyógyír a fáradt, szürke napokra, természetes hangulatjavító, legális turbókészítmény a maximális party-élmény eléréséhez. A banda a nyár kellős közepén Funky groove-okkal töri meg a csendet egy amúgy is fülledt éjszakán.

A zenekar

Abebe Dániel „Bebe” – ének
Bubenyák Zoltán – zongora
Csejtei Tamás – basszusgitár
Erdélyi András – gitár
Glatz Gábor – dob
Herold Péter – szaxofon

Egy kis funky-kóstolónak pedig…

A buli

A koncert után a Luxfunk DJ, Whiteboy robban be a pult mögé, aki akárcsak a Back II Black, már 1996-óta jelen van a szakmában. Neve garancia a hajnalig tartó pörgésre: vigyázat, addiktív!

——————————————

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak

■ Prémium: 3.500 Ft
■ Standard: 2.500 Ft

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!
Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen a Luxfunk és az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Kövesd az eseményt a Facebookon!

Ezt érdemes megosztani!