Luxfunk Night – június 14-én Vegas Divas + Dimofat Deejay, Orfeum Club, Budapest

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Night: Vegas Divas @ Orfeum

Június 14-én az Orfeum Club és a Luxfunk Radio Vegas Divas esttel hozza el a „Bűnös Fények Városát” az Orfeum színpadára azoknak a Funky-arcoknak, akik szeretnének egy estére belefeledkezni a legjobb dalokba. Az élmény teljességéért ezúttal Dimofat Deejay felel, akik hajnalig pörgeti a kedvenc fekete zenéinket.

A koncert

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) számára ad(ott) otthont.
Ezen az esten minden kellékével együtt elhozzuk Vegas-t az egyetlen pesti mulatóba. A koncert előtt és után, valamint a szünetben, a Bankett Teremben valódi tétek nélkül pörgő rulett- és kártyaasztalok, elegáns krupiék várják a Fortunát megkísértő vendégeinket.
Az Orfeum vadonatúj, Vegas Divas nevű produkciójában Berkes Gabi, Fehér Adrienn és Jónás Andrea tündéri személyiségük mellett, erőteljes hangjukkal, Aretha Franklin, Barbra Streisand és Céline Dion dalain keresztül, Cher közismert dallamai szárnyán repítik a közönséget a legnagyobb dívák és Las Vegas koncerttermeinek hangulatába.
A három énekesnő célja, hogy egy igazi, felejthetetlen show-val vigyék a közönséget egy képzeletbeli utazásra a sivatag közepén található, fényárban úszó oázisba.

A buli

Az éjjeli pörgést most Dimofat Deejay szolgáltatja, aki született zenerajongó: már 5 évesen zongorista karrierről álmodott, amiről később – többek között a Luxfunkerek örömére – lemondott. 1994-óta lemezlovas, rengeteg helyen játszott már a vájtfülű, minőséget kedvelő, partizó közönségnek, így lesz ez ezen az estén is.

——————————————

Kapunyitás: 20:00
Programkezdés: 21:00
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

Jegyárak
■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Ezt érdemes megosztani!