Luxfunk Night – június 26-án Jackson Forever + DJ Soulja, Orfeum Club, Budapest

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Orfeum-Facebook-Cover-Jackson-Forever-Luxfunk-Night

Június 26-án sem hagyjuk, hogy felülkerekedjen rajtunk a hétköznapok szürkesége, hiszen ezen a csütörtökön is emlékezetes programmal készültünk Nektek az Orfeummal karöltve. A Jackson Forever esten a Nádor Dávid, Fejes Anna és Schwartz Dávid- ámulat után DJ Soulja keveri végelgyengülésig a legnagyobb slágereket . Tarts velünk most is!

A koncert

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot.A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal. A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társai a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna. Három tehetséges fiatal, különleges hangi adottságok, és a világ kedvencének legjobb dalai.

A buli

A koncert után a Luxfunker DJ Soulja pörgeti tovább a hangulatot, hogy méltó módon idézzük meg a Pop Királyának uralkodását. DJ Soulja – aki 15 évesen zenélt először – egészen hajnalig játszik a legkitartóbb Funky-arcoknak.

———————————————

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak

■ Vacsorás jegy: 6.800 Ft
• Legjobb prémium (1-10., Sz1., Sz2.) asztalokhoz való ültetés
• 3-fogásos vacsora
• Üdvözlő ital

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 2.000 Ft

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Ezt érdemes megosztani!