Luxfunk Night – május 16-án Jackson Forever + DJ Sampler, Orfeum Club, Budapest

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Orfeum-Facebook-Cover-Jackson-Forever-Luxfunk-Night

Újabb Luxfunk Night keretében ismét megnyitja kapuit a Michael Jackson és Luxfunk rajongók előtt az Orfeum: május 16-án megünnepeljük a pop csodáját a Jackson Foreverrel. Hajnalig ezúttal DJ Sampler forgatja a lemezeket.

A koncert

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot. A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal. A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalát dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társa a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna. Három tehetséges fiatal, különleges hangi adottságok, és a világ kedvencének legjobb dalai várnak május 16-án.

A buli

A koncert után a Luxfunk lemezlovasa, DJ Sampler pörgeti tovább a hangulatot, hogy méltó módon idézzük fel a Pop Királyának “uralkodását”.  DJ Sampler komolyzenével kezdte, de a Funky-nál és a DJ pultnál kötött ki. Nem bánta meg. Az ő szettjeinek örülhetünk mi is, miközben a táncparkett közepén végre átadjuk magunkat a péntek éjszakának.

————————————–

Programkezdés 21 órakor.

Kapunyitás 20 órakor.

Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak
■ Prémium: 2.800 Ft
■ Standard: 2.000 Ft

Bővebb információ a jegyekről, jegyvásárlás

Csatlakozz  a Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!