Luxfunk Party az Ambrozia Live Acttel és DJ Jovánnal – Újra összejövünk a Jazzy Pubban

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk party + Ambrózia Live Act koncert 2015.10.24. @ Jazzy Pub

Október 24-én, az őszi szezonban harmadjára is ledobjuk a Funky bombát a Jazzy Pubban, ezúttal az Ambrozia Live Acttel és DJ Jovánnal.

Október 24-én újra Luxfunk Party-t tartunk a Jazzy Pubban, az idei őszi szezonban harmadjára. Az első bulin kirúgtuk a Jazzy oldalát DJ Hangyával és egy remek United koncerttel, a második alkalommal pedig Ritmo és Whiteboy párosa tetőzte a hangulatot nagyon magas fokra, ahogyan ezt a világító mikrofon party fotók és ez a felvétel is tanúsítja.

A koncert és a party

A Jazzy Pubbal karöltve ezúttal is a Luxfunk feelinget kínáljuk neked, most az Ambrozia Live Acttel, akik már több Luxfunk Party-n is megtáncoltatták a Funky-arcokat, budapesten és vidéken egyaránt.  
Az Ambrozia Live Act egy 2011-ben alapított formáció Ambrus Rita énekesnővel (Cool Miners, Smile, Omega, Bergendy), Deseő Balázzsal (Animal Cannibals, Ladánybene 27, Unisex) a zongoránál és Luxfunk DJ-nkkel, a háromszoros DMC bajnok Andrew J.-jel, akit a Luxfunk Blackmixeken kívül a Bin-Jipből és önálló DJ produkciókból ismerhetsz.

Az Ambrozia Live Act különlegessége, hogy a Funk, Bossa vagy akár NuDisco slágerek mix, mash-up, bootleg formában kerülnek bemutatásra: a dalok szünet nélkül, DJ-szettenként követik egymást, kiegészülve hangszeres és énekes szólókkal. Így szólnak:

Az este most sem ér véget a koncerttel. A koncert előtt és után DJ Jován, a rongyosra hallgatott Dark Blue egyik ősatyja dörrenti be a Funky-t úgy, hogy az ülőhelyeket garantáltan kerülni fogod. Beírtad már a naptáradba?

Nyitás: 21:00

Asztalfoglalás, jegy, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten. A vacsorázó vendégeknek a koncertre és a partyra a belépés ingyenes.

Jegyvásárlás, ingyen jegy!

A jegyek a helyszínen és elővételben is válthatók. Online jegyvásárlás során azonban 3 db jegy vásárlásához választható egy plusz jegy ingyen! Online vásárláshoz kattints az alábbi jegyre:

Luxfunk Party 2015.10.24. - jegyvásárlás

Kövesd az eseményt a Facebookon is!

Ezt érdemes megosztani!