Luxfunk Party az Orfeumban – június 11

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Party az OrfeumbanTörzsvendégek és új arcok egyaránt találkoznak minden hónapban a budapesti Orfeumban, a Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán. “Az utóbbi idők legnagyobb bulija volt. Június 11.-én folyt. köv” – írta nekünk egy vendégünk, akinek a májusi bulink volt az első. Ismét itt a lehetőség! Június 11-én szombaton megint átélheted a libabőrt!

A Luxfunk csapat új DJ-je, Big Mo már bemutatkozott a május 21-i bulin, DJ Balu és DJ Hangya mellett, amikor reggel háromnegyed ötig tartott a tivornya. Most Big Mo és DJ Forest lesznek a házigazdák. Nem először zenélnek együtt, a két Funky-őrült már DJ versenyen is összemérte tudását, ahol ellenfelekként indultak, de mindketten nyertek. Nem csak a versenyt, hanem egy barátságot is.

Forest: “Nagyon készülök. Napok óta libabőr van rajtam!”
Big Mo: “Várom a bulit, régóta szerettem volna Foresttel játszani, na meg a Luxfunk közönségének odarakni a tutit.”

Ez megint páratlan lesz! Folytassuk a sorozatot! Mutassuk meg újra a világnak, hogy lehet igényes zenére is szórakozni!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
Big Mo, DJ Forest
Időpont
:
2011. június 11. szombat
Kapunyitás:
22.00
Belépő:
Éjfélig 1000 Ft, éjfél után 1500 Ft.
Asztalfoglalás:
30/948-6448

Ismét nyerhetsz!
A party-n valóban megjelenő online regisztrálók között kisorsolunk egy 14.000 Ft értékű, az Orfeum Clubban felhasználható italfogyasztás kupont!
Továbbá, ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Kedvcsinálók:
Előző buli hang letöltések
DJ Forest mixei
Interjú Big Mo-val

Luxfunk Radio Funky Party 110611 - Orfeum, Budapest

Ezt érdemes megosztani!