Luxfunk Party Budapesten – Olyan ritkaságokkal, amiket szinte sehol máshol nem hallani

Igazi kuriózum Funky-lemezek is előkerültek a 2011. április 16-i Luxfunk Party-n. A budapesti Orfeum Club ismét megtelt funky-arcokkal. A hangulatról máris tanúskodik egy igazán szemet gyönyörködtető fotógaléria, hamarosan pedig jönnek a letölthető podcastok.

Néhány vélemény: „Soha többet sehova máshova, csak ide!” – Norbi „It was my best party so far in Budapest I have been to yet” – Stefan Münchenből „Én nagyon jól éreztem magam! Pörögtem, mint a búgócsiga” – Zsuzsi “Ezt a hangulatot csak itt lehet érezni” – Amarilla “Legjobb zenék csak itt” – Anett

DJ Gem-B és DJ Sampler back to back, felváltva adagolta a finom feketét. Lassabb, finomabb zenékkel indítottak, míg meg nem telt a tánctér. Akkor aztán jött a „mindent bele”! Kiváló közönségnek szóltak ezúttal is a legnagyobb Funky-zenék. Hajnali 1 órakor Melinda, a Luxfunk csapat tagja és Balatoni Imre klubvezető kisorsolta a 14 ezer forintos italfogyasztás kupont. Gratulálunk a nyertesnek! A sorsolás után DJ Sampler, és a Luxfunk Party-kon most először játszó DJ Tommyjunior húzta elő egymás után az ismert és kuriózumnak számító zenéket. A színpadon is táncoltak a funky-arcok, emiatt gyakran ugrált a lejátszó tűje. De ahol bakelit szól, ott ez is elnézhető.

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!