Luxfunk Party és Vegas Men + Big Mo és DJ Forest, április 12., Orfeum Club Budapest

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Party + Vegas Men 2014.04.12. @ Orfeum Club, Budapest

Április 12-én újra hajnalig tartó, funky groove-tól zengő Luxfunk Party, az Orfeum egyik legújabb műsorával, a Vegas Mennel a színpadon, a különteremben berendezett kaszinóval! A koncert után a lemezeket és a Funky-arcokat Big Mo és DJ Forest pörgeti.

Vegas Men – Bebe, Gyurcsik Tibor és Giorgio koncertje

Ikonikus showmanek legnagyobb slágerei három kiváló énekes, Bebe, Gyurcsík Tibi és Giorgio előadásában, Las Vegas-i módra, valódi játékasztalokkal.

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) és fergeteges show-műsoraik számára ad(ott) otthont.

Ezen az esten minden kellékével együtt elhozzuk Vegas-t az egyetlen pesti mulatóba. A koncert előtt és után, valamint a szünetben, a Bankett Teremben valódi tétek nélkül pörgő rulett- és kártyaasztalok, elegáns krupiék várják a Fortunát megkísértő vendégeinket.

Bár a szerencse forgandó, az április pedig szeszélyes, az amerikai témájú este biztos pont a pesti éjszakában, hiszen az óceán túlpartján gyökerező funky zeneileg is megidézi a Grand Canyon tőszomszédságában felépített, fényesen csillogó, a játékgépek fáradhatatlan forgásától csilingelő szórakoztatóközpontot.

A Luxfunk egyre szélesebbre tárja szárnyait az újabb, megunhatatlan party-zenéket felvonultató produkcióval, amelynek köszönhetően három kiváló énekes, Bebe, a Back II Black frontembere, az X-Faktorban feltűnt, sármos, szívtipró Gyurcsík Tibi, a Megasztárból ismert Giorgio, valamint tehetséges zenészek gondoskodnak arról, hogy a nagy példaképekhez hűen, minőségi módon szólaltassák meg nagyszerű, ikonikus előadók dalait a show-műsorok fellegvárának hamisítatlan hangulatában.

Party

Miután a koncerttel ráhangolódtatok a Bűnös Városra, Big Mo és DJ Forest szettjei vezetnek át a Bűnös Éjszakába. Funky fanatikus DJ-ink a megszokott színvonalon és lendülettel kalauzolnak az éjjelből hajnalba, miközben végre elengedheted a hétköznapok nyűgeit. Add át magad Vegasnak és a Luxfunk Party- hangulatnak!

 

Kedves Funky-arcok! A budapesti Luxfunk Party és Luxfunk Night eseményekre a szabad asztalok kb. egy héttel a dátum előtt elővételben elfogynak. Aki szeretne magának kényelmes asztalt, annak javasoljuk, hogy időben foglalja le helyét online, vagy telefonon!

Kapunyitás: 20:00
Programkezdés : 21:00
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

Jegyárak
■ Prémium: 2.200 Ft
■ Standard: 1.500 Ft

Csatlakozz az eseményhez Facebookon!

Luxfunk Party? Luxfunk Night? Mi a különbség?

Ezt érdemes megosztani!