Luxfunk Party + “Hallelujah, I Sing” premier előtti bemutató – Május 18. Orfeum Club, Budapest

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party 2013.05.18. Orfeum Club, BudapestAbban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a Luxfunk Party jól bevált „előmelegítő” koncertje helyett ezúttal maga az Orfeum Club készül egy különleges esttel: premier előtti bemutatóban lehet része annak, aki május 18-án este igényes szórakozás gyanánt a Luxfunk Party-t választja.

Hallelujah, I sing! – a gyapotföldtől a Carnegie Hallig, avagy a fekete zene évszázada egy estben.

Az Orfeum revü műsorainak dívája, Kállai-Kiss Zsófi ezúttal ledobja a magas sarkút és mezítláb érkezik, nyílt lélekkel és egy olyan témával, amely eddig biztosan nem volt feldolgozva soha a pesti mulatóban. Akik a különleges est színpadra állításában segítségére lesznek, a Voice című műsorban megismert aranytorkú Gondi Helén és Solt Klaudia, aki jelenleg is Caramel vokalistájaként dolgozik. A hangszer a lélek, a harmónia a gondolat – Magán Olivér, a zongorista. A basszusgitárnál Péterfi Attila, a dobnál Kottler Ákos a Pély Barna trióból. A gitárnál Kovács Tamás, az idei Fonogram díjra jelölt Indygo zenekar tagja.

Velük együtt utazhatunk el Nina Simone, Mahalia Jackson, Etta James, Erma Franklin, Stevie Wonder, Lemar, Jennifer Hudson és Beyoncé világába, ismert és ismeretlen dalokon át egy érzelmekben és dallamokban gazdag estén.

Aki szeretne a spirituális zene, a soul, a jazz, a rythm and blues szárnyán repülni velünk és aki úgy tudja, hogy a Piece of my heart című nóta Janis Joplin nevéhez fűződik, vagy hogy a ragtime a némafilm zenéjeként jelent meg először, annak mindenképpen itt a helye, talán tudunk még újat mutatni… Az előadás 21 órakor kezdődik.

Utána, 22.30-tól kezdetét veszi a Luxfunk DJ-k szettje. Ezúttal a Luxfunk csapat új tagja, de a szakma régi motorosa 5vös László, valamint Big Mo azaz Mozsy barátunk keveri a feketéket.

Figyelem! Analóg bulit tartunk, ami azt jelenti, hogy a DJ pulton bakelit lemezjátszókon és eredeti lemezeken kívül semmi más technika nem kap lehetőséget. Ezen az estén a lemezlovas szakma “bakelites” korszaka előtt tisztelgünk.

A kaput 8-kor nyitjuk. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében lefogyaszthatják akár a vacsorából, vagy később az italfogyasztásból! A belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.

Online jegyrendelés-asztalfoglalás


Facebook esemény

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
5vös László & Big Mo
Időpont: 2013. május 18. szombat (kapunyitás: 20.00)
Belépő:
Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. A 20 és 21 óra között érkezők a belépő árának 100%-át lefogyaszthatják!

Ezt érdemes megosztani!