Luxfunk Party + Kállai-Kiss Zsófi & Kovács Tamás koncert @ Fat Mo’s! – DJ Taylor és Whiteboy a házban

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

ÚJ HELYEN! * ÚJ HELYEN! * ÚJ HELYEN! * ÚJ HELYEN * ÚJ HELYEN! * ÚJ HELYEN! * ÚJ HELYEN!

Luxfunk Party + Kállai-Kiss Zsófi koncert 2015.02.21. @ Fat Mo's, Budapest

Funky-arcok, itt az idő, hogy február 21-én megtartsuk az idei év első Luxfunk szeánszát, most rendhagyó körülmények között!

Új év, új lehetőségek

A 2015-ös év sok változást és fejlődést tartogat a számunkra. Továbbra is összehozzuk a Funky-arcok táborát Luxfunk Party-k alkalmával, de új elképzelésekkel színesítjük eddigi hagyományainkat.  Úgy döntöttünk, hogy mostantól elfogadjuk azon budapesti helyek megtisztelő meghívását, akikkel eddig – a törzshelyünkhöz való ragaszkodás miatt – nem működhettünk együtt.

A Luxfunk Radio budapesti party sorozatát új helyszínen folytatjuk!

Luxfunk Party a Fat Mo’s-ban!

Első rendhagyó budapesti Luxfunk Party-nkat  február 21-én tartjuk az 5. kerületi, frissen felújított Fat Mo’s-ban. A Nyáry Pál utcában található helytől nem idegen az általunk is képviselt zenei irány, és tekintélyes múlttal rendelkezik: 20 éve színesíti a figyelemreméltó pesti helyek palettáját. A remek konyhája mellett különleges hangulatvilága adja azt a bizonyos  pluszt, amelyet mi is nyújtunk és keresünk. A Fat Mo’s ugyanis – ahogyan a képek is mutatják – az amerikai szesztilalom  ’20-as éveinek vibráló és izgalmas időszakát idézi.

A műsor

Idén új produkciókkal jelentkezünk, amelybe 21-én már belekóstolhattok. Ezúttal a színpadra Kállai-Kiss Zsófi lép, akit Kovács Tamás kísér gitáron. 21 órától ők hangolnak majd a legjobb Funky slágerekkel, új repertoárral a kifulladásig tartó party-ra, amelyen DJ Taylor és Whiteboy dübörögteti a kedvenc feketéinket.

Nyitás: 20 órától
Koncert: 21 órától

Jegyek, jegyvásárlás

A belépőjegyeket webshopunkban vásárolhatjátok meg. Akció! 3 db jegy vásárlástól választható egy plusz jegy ingyen! (VÁSÁRLÁS)
Belépőjegy a helyszínen is vásárolható, de az akció csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes.

Ne felejtsétek, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: aki online regisztrál a bulira, az Funky-arc kupont kap, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhet bármelyik későbbi party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek!

Ezt érdemes megosztani!