Luxfunk Party Kecskeméten! – DJ Souljával és DJ Taylorral robbantunk a GAMF-ban, a Mjúzik csapatával!

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

mjuzik

Április 18-án a Luxfunk Radio Kecskemétre viszi el a Funky-t DJ Soulja és DJ Taylor tolmácsolásában, hogy a Mjuzik csapatával és közönségével tovább éltesse a fekete zenét.

Április 18-án – összefogva a kecskeméti Mjuzik Funky sorozattal -, most a Luxfunk színeiben mutatjuk be a műfaj legnagyobbjait DJ Soulja és DJ Taylor tolmácsolásában. Ahogyan a Mjuzik csapata is írja: „Itt a bizonyítás ideje! A Mjuzik Funky sorozata már számtalanszor bizonyította, hogy Kecskeméten van kereslet a fiatal- és a középkorosztály számára is egyaránt az igényes tánczenére! Régóta szeretnénk már egy igazi, hiteles és hamisítatlan Luxfunk Party-t összehozni a srácokkal! Végre most sikerült!”

Belevágva a tavaszi party hadjártba, itt az idő, hogy a kecskeméti Funky-arcok is megtapasztalják a budapesti Luxfunk Party hangulatát a a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ nagyszabású átalakítása miatt ezúttal a GAMF aulában, ahol Jameson longdrinkeket kortyolva, ízig-vérig fekete zenére bulizhat mindenki, aki szeretné, hogy emlékezetes szombat estéje a vasárnapi hajnalba nyúljon.

Mjúzik, Kecskemét

A Luxfunk DJ-kről

DJ Soulja 15 évesen szeretett bele a lemezlovas hivatásba, amihez egy barátja szülinapi bulija nyújtott lehetőséget. Aktívan játszani 2002-től kezdett a főiskolai tanulmányai mellett. Budapesten olyan helyeken zenél(t) rendszeresen, mint az Ötkert, a 4Bro Bisztró vagy a Zöld Pardon, de volt fellépése a Symbolban és a Morrison’s Ligetben is. Kecskeméten játszott már a Mjuzik szervezésein, a BlingBling Nights-ban és a Vanity-ben is.

DJ Taylor több mint 20 éve szórakoztatja az éjszaka népét. Megszállottja a Funk és Soul zenének, de emellett igazi mindenevő: „mindegy, hogy milyen stílus, a lényeg, hogy üssön!„. Budapesten játszott a Cha-Cha-Cha-ban, a Közgáz Pince Klubban, a Club Sevenben, a Cafe Del Rioban, a Zöld Pardonban és rendszeresen a Symbolban is. Többször megfordult népszerű siófoki szórakozóhelyeken is, ahol szintén kiélhette a remixek, mash upok és bootlegek iránti szenvedélyét.

A helyszín

A kecskeméti főiskolát, azaz a GAMF aulája itt érhető el.

————————————————————

Nyitás: 22:00
Belépő: 23:00-ig 1500 Ft, utána 2000 Ft
Italakció: Jameson longdrinkek 900 Ft-ért

Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: a lenti űrlappal regisztrálj online a bulira, amiért belépéskor Funky-arc kupont kapsz, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhetsz bármelyik későbbi Luxfunk Party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek!


Ezt érdemes megosztani!