Luxfunk Party + Professor BrinkFunk koncert – február 23. Budapest, Orfeum Club

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Party - 2013. február 23. Budapest2013. február 23-án ismét megtöltjük Budapest legszebb mulatóját!
Az Orfeum színpadon először a Professor BrinkFunk alapozza az este hangulatát. A Professor BrinkFunk egy 8 tagú, funky feldolgozásokat filmzenékkel mixelő  zenekar. A csapat immáron több mint 6 éve szórakoztatja a nagyérdeműt különböző budapesti klubokban A zenekar tagjainak mániája a 70-es, és 80-as évek TV-sorozatainak zenéi (pl.: Knight Rider, Linda, Mission: Impossible, Fekete Erdő Klinika), ezeket keverik, mixelik élőben az elmúlt 30 év legnagyobb funky slágereivel.
A koncert után most is a Luxfunk DJ-k folytatják az estét: DJ Gem-B és DJ Forest áll majd a pult mögött, és ott lesz velük MC Fafa is.
Zene: a ’70-es, ’80-as évek Funky slágerei, a ’90-es évek és az ezredforduló fekete kedvenceivel.

Vacsorázz velünk! Érdemes hamar érkezni! A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-kor kezdődik. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében lefogyaszthatják akár a vacsorából, vagy később az italfogyasztásból! A belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.


ONLINE HELYFOGLALÁS/JEGYRENDELÉS
Várjuk visszajelzésed a Facebook eseményen is!

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
DJ Gem-B & DJ Forest + MC Fafa
Warm up zenekar:
Professor BrinkFunk (21:00-22:30-ig)
Időpont:
2013. február 23. szombat (kapunyitás: 20.00)
Belépő:
Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. A 20 és 21 óra között érkezők a belépő árának 100%-át lefogyaszthatják!

Ezt érdemes megosztani!