Luxfunk Party repeta a Jazzy-ben! – Szeptember 26-án Whiteboy és Ritmo a házban!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

flyer fb 150926

Olyan jól sikerült a szeptember 12-i Luxfunk Party, hogy szeptember 26-án repetázunk! Sokak kérésére újra bedörrentjük a Luxfunk Party-t a Jazzy Pubban. Fellépőnk a Funky gitáros Ritmo lesz, a DJ pult mögé pedig Whiteboy áll majd.

Az őszi Luxfunk Party szezont szeptember 12-én a Jazzy Pubban indítottuk: annyira szerettétek, hogy nem tudtunk ellenállni az ismétlés gondolatának. Így a második állomásunk ismét a Jazzy Pub lesz, még ebben a hónapban, szeptember 26-án.

A party

Emlékeztek még Ritmora? Volt egy nagyon durva, háromrészes podcast-sorozatunk egy kecskeméti Luxfunk Party-ról, melyben Andrew J. és Dimofat Deejay mellett Ritmo pengette a húrokat, improvizációs gitárjátékával úgy egészítette ki a mixeket, hogy tátva maradt a mi szánk. A szettnek akkora sikere lett, olyan sokan töltöttétek le, hogy meghívtuk Ritmo-t szeptember 26-ára.

A Luxfunk Party-n ezúttal is lesz minden, amit szeretsz: klasszikus Funky és R’n’B, Hip-Hop (the hippie the hippie to the hip hip hop), amiről Whiteboy gondoskodik majd, aki 1996-óta rendületlenül pörgeti a lemezeket.

Asztalfoglalás, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten. A vacsorázó vendégeknek a koncertre és a partyra a belépés ingyenes.

Nyitás: 21 órától

Kövesd az eseményt a Facebookon is!

Jegyvásárlás, ingyen jegy!

A jegyek a helyszínen és elővételben is válthatók. Online jegyvásárlás során azonban 3 db jegy vásárlásához választható egy plusz jegy ingyen!

Vedd meg a jegyet itt:

Luxfunk Radio Funky Party 2015.09.26. @ Jazzy Pub

Jegyvásárlás

Ezt érdemes megosztani!