Luxfunk Party – Soul Legends + 5vös László és Troubleman, május 24., Orfeum Club Budapest

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Orfeum-Facebook-Cover-Soul-Legends-Luxfunk-2014-05-24

Újabb Luxfunk Party-val kényeztetjük a Luxfunkerek érzékeit. Az Orfeum Clubban a Funky- szeánszra egy vadonat új program, a  Soul Legends hangol majd, a party-t pedig 5vös László És Troubleman pörgeti a tetőpontig. Készüljetek, Funky-őrültek, május 24-én találkozunk!

Funky-arcok, ezúton értesítünk Benneteket, hogy technikai okok miatt a korábban május 24-re ígért Back II Black koncertje új időpontban kerül megrendezésre.Az Orfeumi Éjszakák nyári fesztiválsorozat keretein belül július 25-én a Zsófia Főhercegné hajó alakul át Funky hajóvá, ahová Luxfunk Night keretében megrendezett Back II BLack koncerttel és szeretettel várjuk a műfaj szerelmeseit,  az Orfeum és a Luxfunk Radio Party törzsvendégeit.

Azonban most szombaton, 24-én sem maradunk buli nélkül, ráadásul egy újdonsággal kedveskedünk Nektek: az Orfeum legújabb műsorából, a Soul Legends című produkcióból kaphattok ugyanis egy órányi ízelítőt, ha ezen a hétvégén is a minőségi szórakozást, a Luxfunkot és az Orfeumot választjátok.

A koncert: SOUL LEGENDS

Schwartz Dávid, aki a Tv2 zenei tehetségkutatójának legjobb nyolc énekese közé került, és egyik főszereplője az Orfeum nagy sikerű Jackson Forever produkciójának, önálló estre készül a pesti mulató programigazgatójának felkérésére. Soul Legends című műsorával egy igazi jó hangulatú koncert keretein belül kalauzol el bennünket a soul és funky zene világába, ahol zenekarával a műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Etta James, Stevie Wonder, Chaka Khan, vagy Tina Turner.

A party

Az Orfeumban minden hónapban összegyűlünk, hogy átadjuk magunkat a legbizsergetőbb zenéknek, amelyeket a DJ pultok Funky fanatikusai válogatnak. Ezen az estén mindenki megtalálja a magának valót: a 70-es, 80-as évek legnagyobb Funk alapzenéi szólnak , valamint a 90-es évek és az ezredforduló legfinomabb Soul- és R’n’B-csemegéi. Ez alkalommal 5vös László és Troubleman szemezget közülük: szem, torok, táncparkett nem maradhat szárazon!

Akár ingyen is ihatsz! 
Kérünk, regisztrálj online a Luxfunk Radio Funky Partyra, hogy lássuk előre, hányan leszünk! 
Érdemes regisztrálni, mert a buliban ismét kisorsolunk egy 14.000 Ft-os italfogyasztás kupont, mely felhasználható az Orfeum Clubban.

 

REGISZTRÁCIÓ A BULIRA:

Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Kedves Funky-arcok! A budapesti Luxfunk Party és Luxfunk Night eseményekre a szabad asztalok kb. egy héttel a dátum előtt elővételben elfogynak. Aki szeretne magának kényelmes asztalt, annak javasoljuk, hogy időben foglalja le helyét online, vagy telefonon!

Online jegyrendelés-asztalfoglalás

Telefonos jegyrendelés-asztalfoglalás

——————————————

Kapunyitás: 20:00
Programkezdés: 21:00
Vacsorázási lehetőség: 22:00-ig.

Jegyárak
■ Éjfél előtt: 3.000 Ft (ebből 20-21 óra között 1.500 lefogyasztható ételre- italra)
■ Éjfél után: 2.500 Ft

Csatlakozz a Party-hoz a Facebookon is!

Mi a különbség a Luxfunk Party és a Luxfunk Night között?

Ezt érdemes megosztani!