Luxfunk Party + Stereotone koncert – Április 20. Orfeum Club, Budapest

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party + Stereotone koncert - 2013.04.20. Orfeum, BudapestA Stereotone egyszer már varázsolt Luxfunk Party-n. Április 20-án ismét övék az Orfeum színpad, utánuk Dimofat Deejay és Whiteboy gondoskodik a libabőrről.

A zene ismét a ’70-es, ’80-as évek Funky slágerei, kiegészülve a ’90-es és az ezredforduló fekete kedvenceivel, de ahogy Dimofat-et és Whiteboy-t ismerjük nagy esély van arra, hogy néhány élőben rögtönzött mashup is becsúszik a repertoárba.

DE! ELŐTTE:

Gyere hamarabb, nasizz vagy vacsizz velünk, és pörögj fel élő Funky-ra!
21 órától élőben fellép a Stereotone!

Stereotone

A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-től tízig tart. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében lefogyaszthatják akár a vacsorából, vagy később az italfogyasztásból! A programon dúsítottunk, de a belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.

Online jegyrendelés-asztalfoglalás

Facebook esemény

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
Dimofat Deejay & Whiteboy
Warm up zenekar:
Stereotone (21-22 óráig)
Időpont:
2013. április 20. szombat (kapunyitás: 20.00)
Belépő:
Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. A 20 és 21 óra között érkezők a belépő árának 100%-át lefogyaszthatják!

Ezt érdemes megosztani!