Luxfunk Party @Symbol Budapest 2023.02.04. – fotók

Luxfunk Party @Symbol Budapest 2023.02.04. – fotók

Görbítettük a teret!

Valami megfogalmazhatatlan varázslat történt ezen a bulin. Kis híján 800 Funky-arc vibrált együtt a Symbolban a Luxfunk Radio Funky Party-ján

Nagyon hamar megérkeztek a Luxfunkerek, fél 11-kor már rendesen a tárgyra tértünk. A Symbolban, a Luxfunk Radio Funky Party-sorozatának rezidenciáján megint teltházzal mutattuk meg, hogyan lehet úgy bulizni, hogy mindenki táncol, mindenki boldog. A warmupban a Symbol rezidense, Toto Jr. valamint a Luxfunk csapatából Andrew J. diktálta a groove-ot, de elég hamar csatlakozott Steelor, hogy a meglepően gyorsan összegyűlő Funky-arcokkal szétszakítsuk a házat.

Budapesten Funky Party-n most először emelete az est fényét az a villogó táncparkett, amit reményeink szerint máskor is megtöltünk, és ha igény van rá, szívesen visszük vidéki Luxfunk Party-kra is.

Hajnal négykor még tele tánctérrel nyomtunk pause-t a bulira, hogy aztán április 15-én 5vös Lászlóval és DJ Hangyával innen folytassuk a következő Symbolos Luxfunk Party szeánszon. Köszönjük mindenkinek a csodás estét!

Elérhető a buli felvétele is, letöltheted innen!

Nézd meg a február 4-ei Luxfunk Party-n készült fotókat:

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá