Luxfunk Party Szegeden, szabadtéren – 2011. június 10. Péntek

Egyéb publikálta Luxfunk

Szabadtéri Luxfunk Party SzegedenEgyszer régen, Középfölde mellett – mint a mesében – a sok-sok buli között volt egy fantasztikus MEZZOFORTE-koncert a Ligetszínpadon, a szegediek azóta is emlegetik. Hosszú hallgatás után most ismét megelevenedik a helyszín, mégpedig ismét Funky zenével: a Középfölde nevű szórakozóhelyen ezen a nyáron minden hónapban Luxfunk Party!

A Középfölde az újszegedi ligetben található, közel a régi híd lábához: az újszegedi színpad nyitott vendéglátóegysége. Igazán festői a környezet.

Tömegközlekedéssel megközelíthető az 5-es és 7-es trolibusszal a Vedres utcai megállónál, vagy busszal: 71. 84, 84/A. Autóval mindkét hídról könnyen elérhető, és a Népkert soron bőségesen rendelkezésre áll parkolóhely.

Néhány érdekesség, ami Középföldén Rád vár:

  • grill ételek
  • koktélok
  • búzasör
  • díjnyertes folyó bor

A Luxfunkot sokan ismerhetik a régióban is, hiszen szegedi, hódmezővásárhelyi és csongrádi frekvenciájú rádióban egyaránt szól a Luxfunk Blackmix. Várunk mindenkit, aki igényes helyen, igényes zenékre szeretne bulizni!

Luxfunk Party Szegeden a ligetben: 2011. június 10. Péntek.

Házigazdák: DJ Berry & Dimofat Deejay ! A két Funky-őrültet a márciusi Orfeumos bulin már összeengedtük egy pultba. Páratlan jó a páros.
Belépő: 900 Ft

Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funky-arc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Kedvcsinálók:

      Rádióspot

      Rádióspot 2 (szegedi nótából Funky)

DJ Berry & Dimofat Deejay együtt játszik – podcast letöltés 1
DJ Berry & Dimofat Deejay együtt játszik – podcast letöltés 2
DJ Berry & Dimofat Deejay partyvideo 1
DJ Berry & Dimofat Deejay partyvideo 2
DJ Berry mixek – letöltés
Dimofat Deejay mixek – letöltés
Infók a Luxfunk Party-ról

Luxfunk Radio Funky Party Flyer - 110610 Szeged

Ezt érdemes megosztani!