Luxfunk Party – Szeptember 13-án DJ Nara, DJ Forest és a Glamorous Company az Orfeumban

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Party + Glamorous Company - 2014.09.13. @ Orfeum Club

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, új lemezlovassal, most először női DJ-vel bővült a Luxfunk csapata. DJ Nara az augusztusi Luxfunk Party-n kapta meg a Luxfunk DJ-knek járó „munkaruhát”, vagyis azt a pólót, melyben majd fellép a party-kon. Akkor DJ Forest magához ragadta a mikrofont és meghívta Narát, hogy játsszanak együtt a következő Luxfunk Party-n, szeptember 13-án. Meghívás elfogadva, dátum a naptárba bevésve:


2013. szeptember 13. – Luxfunk Party az Orfeumban! DJ-k: DJ Nara & DJ Forest

Gondoltunk egyet és ez alkalommal egy kicsit „fiatalítunk” a bulin. Ami a zenét illeti, most majd több hangsúlyt fektetünk a ’90-es évek és az ezredforduló környékén népszerűvé vált Hip-Hop és Rnb kedvencekre. Természetesen most is lesz Funky, de gyakrabban kapjuk elő a …ggrázós klasszikusokat!
A DJ-k szereposztása és műfaj-beli frissítés nem véletlen. DJ Nara kedvenc műfajai a klasszikus Rnb és Hip-Hop, és DJ Forest is többször bizonyította már, hogy a bólogatós csemegékben igencsak otthon érzi magát. Dög, Libabőr… raaaaaaj-ta!

🙂

Glamorous Company egy exkluzív, Hip-Hop, R&B, Funk és Pop stílusokat játszó zenekar. Tagok: Harót Balázs – Ének, Priskin Georgina – Ének, Udvarhelyi Gábor – Gitár, Lukács András – Basszusgitár, Molnár Levente – Billentyű, Balogh László – Dob, Fekete Jammal János – Beatbox. 
Az sem véletlen, hogy szeptember 13-ára őket választottuk fellépőnek, hiszen az est tematikájához tökéletesen illő formációról van szó.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 22 óráig.

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!
Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen a Luxfunk és az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Ezt érdemes megosztani!