Luxfunk Party 2021.08.06. @ Balatomáriafürdő, Delta Retro Music Factory

publikálta Luxfunk
2021-08-06 22:00 - 2021-08-07 06:00 Delta Retro Music Factory, Balatonmáriafürdő, Gr. Széchényi Imre tér 7.

 

Luxfunk Radio Funky Party 2021.08.06 @Delta Club Balatonmáriafürdő
A 14 éves Luxfunk Radio Funky Party-sorozata augusztus 6-án Balatonmáriafürdőn! Igazi Funky-arc vagy? Érezd velünk az igazi libabőrt a Delta Clubban!

Luxfunk Party Balatonmáriafürdőn!

Pontosan egy évvel ezelőtt jártunk a Deltában és hatalmasat buliztunk. A teltházas Funky-szeánszot azóta sem felejtettük el és most repetázunk egy nagyot!

Jegyvásárlás:

Már csak érkezéskor a helyszínen válthatók jegyek, 2000 Ft-ért.

Azok a Funky-rajongók, akik felnőttekkel szeretnek bulizni, már tudják, hogy a Luxfunk Party-kon a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire bulizunk, kizárólag a Luxfunk Radio DJ-ivel. Húszfős lemezlovas csapatunkból ezúttal DJ Hangya gondoskodik a Funky-arcok kedvenc zenéiről. Ha felejthetetlen Studio54 feelingre vágysz, akkor ne hagyd ki ezt a bulit!

Gyere el és érezzük együtt az igazi libabőrt! Találkozzunk augusztus 6-án 22:00 órától a balatonmáriafürdői Delta Clubban!

Néhány fotó a tavalyi Luxfunk Party-ról a Deltában:

A Delta Clubról

1968-ban épült a balatonmáriafürdői Delta Night Club. A Balatonon három ilyen jellegű épület üzemelt. Először bárként, majd a 70-es évek elejétől discó-ként működött, melynek falai között kezdte műsorvezetői pályáját az ismert tévés műsorvezető-riporter Déri János is. Őt számos DJ követte egészen 2002-ig, majd 5 év tetszhalál után poraiból újraéledt Delta Retro Music Factory néven. A klubban a ’80-as évek jégcsap barlangos kialakítása, pár – szintén 80-as évek beli – fénytechnikai megoldás lett ötvözve a 2017-es év legmodernebb LED technikájával, DMX vezérelt intelligens fények, robotlámpák, videóprojectorok, számtalan laser, computeres vezérlésű RGB laser projectorok, HD LED fal, 30 m2 PT10-es LED fal, számtalan UHD 70 colos LED TV, Precision Device hang, CO2 Gun, Fun-fetti machine, turbó LED stroboszkópok teszik tökéletessé a régi és az új idők találkozását.

A bútorzat a legtrendibb olasz design-nak megfelelő, a vendégek komfortérzetéről légkondícionálás gondoskodik, a toalettek is a luxus kategóriát súrolják. A teraszon pálmakert, hangulatos kerti bútorok, szökőkút, több bárpult – Martini cocktail bár – került kialakításra. Érdekesség, hogy a teraszon több helyen is lehet táncolni, külön az erre a célra kialakított tánctéren. A klubot csak 25 éven felüliek látogathatják. A hazai retro élvonal összes sztárja már a club vendége volt.

Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több ismerősödet, akikkel együtt szeretnél bulizni!

Hangold rá magad a bulira!

  • Tölts le DJ Hangyától mixeket itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!

Jegyvásárlás

Már csak érkezéskor a helyszínen válthatók jegyek, 2000 Ft-ért.

A helyszínen készpénzes és bankkártyás jegyvásárlás egyaránt lehetséges.

Asztalfoglalás: +36 85 376 747

Belépés

Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk. Az e-mailen, letölthető pdf-ben a vásárláskor megadott email címedre elküldött jegyre a helyszínen a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert a jegyen található QR kód segítségével történik a beléptetés!

Covid protokoll

A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.

According to the relevant government decree, we can only grant admission to the event to our guests with an immunity certificate (or application) and ID (or passport). If you don’t have a valid immunity certificate we can’t let you in, even if you have purchased a ticket. In this scenario we can’t return the ticket price.

Hozd el a haverokat!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!

 

Ezt érdemes megosztani!