Luxfunk Party + Garami Funky Staff – Symbol 14th Birthday 2022.01.22

publikálta Luxfunk
2022-01-22 22:00 - 2022-01-23 04:00 Symbol Budapest, 1036 Budapest, Bécsi út 56.
Online elővételes jegy Árak Kosárhoz

Luxfunk Party + Garami Funky Staff – Symbol 14th Birthday 2022.01.22

Luxfunk Party Budapesten!

Ez nagyot fog ütni! Nem csak azért mert koncertes-Luxfunk DJ-s Funky buival ünnepeljük a Symbol Budapest 14. szülinapját, hanem azért is, mert nagyon sokat vártunk erre a bulira.

Ugye, hogy összegyűlt a lábunkban jónéhány órányi boogie? Itt az ideje kiengedni! Ezúttal a 14. születésnapját ünneplő Symbol Budapest megtisztelő meghívásának teszünk eleget, hogy egy fergeteges Luxfunk Radio Funky Party-n léphessen a Symbol a 15. évébe. Garami Funky Staff koncert, Luxfunk DJ-k, rengeteg libabőr! Gondoltad volna, hogy a Symbol és a Luxfunk Radio egyidősek? A Luxfunk 14. szülinapját idén nyáron ünnepeltük.

Azok a Funky-rajongók, akik felnőttekkel szeretnek bulizni, ezt kapják: a Luxfunk Party-kon a 35-55-ös korosztály a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire bulizik. A minőségi fekete zenére a Luxfunk Radio DJ-i nyújtanak garanciát. Húszfős lemezlovas csapatunkból ezen az estén Whiteboy és DJ Hangya rakja a Funky kedvenceket. Warmup: Toto Jr.

Program:

 1. A Warmup-ot a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja
 2. A Garamy Funky Staff csap a húrok közé: teljesen egyedülálló kivitelben kalauzol bennünket a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek legnagyobb Funky, Disco és Soul slágereinek világába
 3. A koncert végén a két Luxfunk DJ lép (lila) színre.

Tudtad? A Luxfunk Party és a Garami Funky Staff nem először szervez közös bulit! 2010. december 11-én az Orfeumban egy hosszú, többéves koncertes-dj-s Luxfunk Party-sorozat első állomásaként a Garami Funky Staffal kezdtük a sorozatot!

Érezd velünk az igazi libabőrt! Találkozzunk 2022. január 22-én 21:00 órától a Symbol Gardenben! Ne hagyd ki ezt az exkluzív bulit!

Nyitás: 21:00 óra

Jegyek:

 • Elővételes standard jegy: 3500 Ft
 • Helyszíni standard jegy: 4000 Ft (érkezéskor váltható)
 • Elővételes V.I.P. jegy: 5500 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 • Helyszíni V.I.P. jegy: 6000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)

Az elővételes jegyek itt a  Luxfunk Webshopban január 22-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.

Online jegyek Ár Kosárhoz

Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu
VIP asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása

Hangold rá magad a bulira!

 • Tölts le DJ Hangyától mixeket itt, Whiteboytól pedig itt!
 • Töltsd le DJ Hangya és Whiteboy egyik korábbi, közös Luxfunk Party felvételét (Icon Club, Gyula) itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Nézz Garami Funky Staff videókat itt!

Garami Funky Staff:

Belépés

Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk. Az e-mailen, letölthető pdf-ben a vásárláskor megadott email címedre elküldött jegyre a helyszínen a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert a jegyen található QR kód segítségével történik a beléptetés!

Online jegyek Ár Kosárhoz

Covid Protokoll

A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.

According to the relevant government decree, we can only grant admission to the event to our guests with an immunity certificate (or application) and ID (or passport). If you don’t have a valid immunity certificate we can’t let you in, even if you have purchased a ticket. In this scenario we can’t return the ticket price.

Hozd el a haverokat!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!

 

Ticket Type Price Kosár

Ezt érdemes megosztani!