Luxfunk 14th Birthday Party 2021.07.17. @ Budapest

publikálta Luxfunk
2021-07-17 23:00 - 2021-07-18 05:00 A38 Hajó, Budapest, Petőfi híd, 1117

 

Luxfunk Party 2021.07.17 @A38 Hajó jegy

Luxfunk Party Budapesten!

Nagyon régóta várjuk már, hogy ismét összegyűlhessenek a Funky-arcok egy Luxfunk-szeánszra. Nem is kicsi a következő alkalom apropója: a vírusjárvány utáni első nagy fellélegzés mellett a Luxfunk 14. születésnapját is ünnepelhetjük.

Az A38 Hajó fedett, felújított tetőteraszán kezdjük el behozni a party-lemaradást. Van mit pótolni, hiszen 2020 szeptembere óta nem láttunk benneteket, nem bulizhattunk.

Azok a Funky-rajongók, akik felnőttekkel szeretnek bulizni, már tudják, hogy a Luxfunk Party-kon a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire bulizunk, kizárólag a Luxfunk Radio DJ-ivel. Húszfős lemezlovas csapatunkból ezúttal DJ Berry és Steelor tekeri a Funky kedvenceket.

Érezd velünk az igazi libabőrt! Találkozzunk július 17-én 23:00 órától az A38 Hajó felújított tetőteraszán! A helyszín önmagában ad egy különleges fűszert az eseménynek, ne hagyd ki ezt az exkluzív bulit!

Nyitás: 23:00 óra (a korábban érkezők az Orrteraszon várakozhatnak)
Jegyek: Online elővételben július 17-én 16:00 óráig 3000 Ft, a helyszínen a rendezvény ideje alatt 3500 Ft.

Már csak a helyszínen vásárolhatók jegyek 3500 Ft-ért, a készlet erejéig.

Asztalfoglalás (csak a Schweppes teraszon): (06 1) 464 39 46

Hangold rá magad a bulira!

  • Tölts le DJ Berrytől-tól mixeket itt, Steelortól pedig itt!
  • Töltsd le DJ Berry és Steelor egyik korábbi, közös Luxfunk Party felvételét (SZIN, Szeged) itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!

Belépés

Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk. Az e-mailen, letölthető pdf-ben a vásárláskor megadott email címedre elküldött jegyre a helyszínen a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert a jegyen található QR kód segítségével történik a beléptetés!

Covid protokoll

A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.

According to the relevant government decree, we can only grant admission to the event to our guests with an immunity certificate (or application) and ID (or passport). If you don’t have a valid immunity certificate we can’t let you in, even if you have purchased a ticket. In this scenario we can’t return the ticket price.

Hozd el a haverokat!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!

 

Ticket Type Price Kosár

Ezt érdemes megosztani!