fbpx

Luxfunk Party-k

LUXFUNK PARTY

Igazi Funky-arcoknak

Libabőrös lesz a libabőröd!

Miért csináljuk?

Egyre kevesebb lehetőség van 25 év felett igényesen szórakozni zenés-táncos helyeken. A legtöbb klub tinikkel van tele. Máshol vannak ugyan “felnőttek”, de a zene nem azoknak szól, akik a fekete zenét kedvelik. Nos, a magyarországi Luxfunk Radio megoldást kínál!

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatban megtalálja a magának valót minden 25 év feletti: a fiatalabb és az idősebb is. A bulikon a ’70-es, ’80-as évek legnagyobb Funky alapzenéi, valamint a ’90-es évek és az ezredforduló legfinomabb Soul és R’n’B csemegéi szólnak. A Luxfunk DJ-k által pörgetett groove-okat olykor élő hangszerekkel fűszerezzük.

A következő Luxfuk Party-k Kattints az eseményekre!

Amit érdemes tudnod a Luxfunk Party-ról

Milyen zenék szólnak egy Luxfunk Party-n?

Kétféle Luxfunk Party létezik. Az egyik a Luxfunk Radio Funky Party, itt a ’70-es, ’80-as évek Funky slágerei és a ’90-es évek Hip-Hop kedvenceire, Funky csemegéire lehet bulizni. A másik bulink a Luxfunk Hip-Hop & R&B Classic Party, amelyen a ’90-es évek és az ezredforduló környéki Hip-Hop és R’n’B bombák szólnak. Hallgass bele a bulikba a Luxfunk Dance csatornán az alábbi gombra kattintva!

Hol tartjuk a Luxfunk Party-kat?

Budapesten voltunk a Royal Dance Clubban, aztán 5 és fél évig az Orfeum Clubban, majd következett a Fat Mo’s, a Jazzy Pub, az Alcatraz és a New Orleans Club. A budapesti bulik átmenetileg szünetelnek, de vidéken olyan igényes, legalább 200 fő befogadóképességű klubban lépünk fel, ahová hívnak bennünket. Kattints az alábbi gombra és nézd meg a korábbi bulikon készült fotókat!

Mennyibe kerül egy Luxfunk Party?

Ha vendégként teszed fel a kérdést, akkor változó. A belépőjegy ára 2000 – 6000 Ft között szokott mozogni, attól függően, hogy mennyire összetett a műsor (például fellép-e zenekar, stb.), és hogy van-e VIP szekció. Ha klubod van és a műsor áráról érdeklődsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

Milyen hosszú egy Luxfunk Party?

Egész estés. Nyitáskor kezdünk, ez a legtöbb helyen 22:00 óra. Érdemes időben érkezni, mert már a warm up session is nagy gonddal készül. Luxfunk DJ-ink úgy keverik a zenéket, hogy a megérkezés pillanatától érzed a libabőrt. Általában 4 óra körül szoktuk befejezni. Nézd meg, hogy mikor lesz a következő Luxfunk Party!

Kik csinálják a Luxfunk Party-t?

A Luxfunk Party-kon a Luxfunk Radio tapasztalt, profi lemezlovasai lépnek fel párosával vagy egyedül. Olyan DJ-k, akik a fekete műfajokat szenvedélyből tolják. A szetteket sokszor hangszeres produkciókkal (szaxofon, gitár, konga stb.) egészítjük ki, de igény szerint komplett Funky zenekar is színesíti a műsort. Nézd meg, hogy kik a Luxfunk DJ-k!

Ha még új vagy Csatlakozz hozzánk!

Luxfunk regisztráció

Vedd meg online a party jegyeket! Regisztrálj, hogy hozzáférhess termékeinkhez!

Luxfunk hírlevél

Értesülj első kézből a bulikról! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ezt érdemes megosztani!