Luxfunk Radio 17th Birthday Funky Party @A38 Hajó 2024.06.15. – fotók

Luxfunk Radio 17th Birthday Funky Party @A38 Hajó 2024.06.15. – fotók

Napfelkeltéig ünnepeltük a Luxfunk Radio születésnapját

Hagyomány szerint az A38 Hajó tetőteraszán tartottuk a Luxfunk Radio születésnapi buliját, immár a tizenhetediket. Erre a Funky Party-ra az elővételes jegyek előre elkeltek, a helyszíniek is nyitás után, így hajón megengedett max létszámmal, teljes teltházzal, szokás szerint nagyon jó hangulatban, napfelkeltéig buliztak a Funky-arcok.

Nehéz szavakba önteni a hálának azt a fokát, amivel tartozunk Nektek, Funky-arcok azért a rengeteg szeretetért és visszajelzésért, pozitív energiáért és jó hangulatért, amit erre a bulira magatokkal hoztatok.

Ezen az estén a Luxfunk Radio csapatából Andrew J. és Steelor hozta a Luxfunk Party-k történetének legnépszerűbb zenéit. A bulihoz ezzel a videóval igyekeztünk meghozni a kedvet:

Ebben az Életrevalók, c. film híres jelenetében Philippe ápolója, Driss (Omar Sy) Galambos Péter hangján invitálta a Funky-arcokat a buliba, az Earth, Wind And Fire – Boogie Wonderland dallal. Erre rímelve, ezzel a lemezzel indult a buli.
Ahogy ígértük, eljött a Soul Session csapata is, hogy Bogyó Tomi felrakhassa a Soul Session által a Luxfunk Party-nak ajánlott dalt, természetesen lemezről, ami ezúttal egy születésnapi meglepetés volt: Joe Simon – Happy Birthday Baby.

Ott volt velünk a Luxfunk csapatból mindenki, aki csak el tudott jönni, 5vös Laci, Bernard Tomi, Dimofat, SlimFit, és még régi csapattagunk DJ Corey is meglátogatott bennünket. És persze ott voltak a Funky-arcok, akiknek ezt az egészet csináljuk 17 éve. Ismét az ország minden tájáról, érkeztetek amiért nagyon hálásak vagyunk!

Mi sem jelezhetné jobban a buli jó hangulatát, mint az, hogy addig buliztunk, míg fel nem kelt a nap. Az A38 Hajó személyzetének is hálával tartozunk, hogy évről évre otthont adnak a szülinapi bulinknak, azt pedig külön köszönjük, hogy idén nyáron 2x is megtölthetjük a tetőteraszt, legközelebb augusztus 10-én találkozunk ugyanezen a helyszínen! Köszönjük mindenkinek! A buli hangfelvételét innen tudod letölteni.

Következő Luxfunk Party-k

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky?” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Radio Funky Party közönsége egy 2007 óta épülő közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk!
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Radio Funky Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt!
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le Luxfunk Radio Funky Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá