Luxfunk Radio Funky Party – 2012. július 28. Budapest, Orfeum Club

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party - 2012.07.28. Budapest, Orefum ClubA Balaton Soundos Luxfunk Party-kat máris kipihentük, és újult erővel robbantjuk fel a házat azok kedvéért, akik Budapesten szeretnének Funky Party-n szórakozni. Az Orfeum Club tíz pontos júliusi programjai között a Luxfunk Party az egyetlen kiemelt táncos mulatság. A Luxfunk júniusi, 5. szülinapi bulija után most ismét a hely szelleméhez méltó, minőségi este vár ránk.

Házigazda lesz a csapatunk egyik bóhóca, a tűkoptató DJ Forest, és a lemezes kosaraiból bőszen csemegézgető energiabomba DJ Sampler, akire már sokan mondták, hogy „az egy állat”. Persze a szó legjobb értelmében.
Ismét két nagyon jó „gyerekről” van szó. A páros érdekessége, hogy bár mindketten tapasztalt, rutinos lemezlovasok és a kezdetetektől tevékenykednek a Luxfunkban, együtt még sosem játszottak. Olyan előfordult, hogy pl. DJ Forest pörgetett az Afrika Bambaataa előtt, DJ Sampler pedig utána, és mindketten hatalmas bulit csaptak, de azon a fellépésen is csak váltották egymást. Na de majd most…

Zene: 70-es, 80-as Funky + 90-es fekete slágerek

Az első 100 vendégünknek az Orfeum Club ajándék koktéllal kedveskedik!

Online jegyrendelés-asztalfoglalás

 

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen is:
fb event icon

A bulira a party-szerkót a
Gas Jeans
biztosítja.

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
DJ Forest & DJ Sampler
Időpont:
2012. július 28. szombat (kapunyitás: 22.00)
Belépő: Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. Az első 100 vendégnek ajándék koktéllal kedveskedünk.

Ezt érdemes megosztani!