Luxfunk Party + Stereotone koncert – október 12. Budapest, Orfeum Club

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party + Stereotone koncert 2012.10.12.A Luxfunk Party megújult!
Ismét összegyűlünk a szokásos Funky szeánszra, ám mostantól minden bulin kaptok egy kis pluszt is.

Sok múlik a megfelelő előjátékon, ezért úgy döntöttünk, hogy emelünk ezen a lécen. Miért ne fűszerezhetnénk a bulikat élő hangszerekkel is?

A budapesti Luxfunk Party-kon mostantól a Luxfunk DJ-k szettjét élő Funky koncert előzi meg. Minden bulin másik csapat játszik majd. A Luxfunk által favorizált warm up zenekarok olyan hazai csapatok, akik tagjai ugyanolyan funky-arcok mint mi, de nem csak hallgatják, hanem művelik is a műfajt. Új szín, új rajongók, új barátságok, még tartalmasabb bulik – így lesz igazán kerek a közösségünk.

Október 12-én (ezúttal pénteken) DJ Deza és DJ Sampler pörgeti a korongokat és valószínűleg a már megszokott hangulatban és vehemenciával kapjuk darabokra az Orfeum Clubot.

DE! ELŐTTE:

Gyere hamarabb, nasizz vagy vacsizz velünk, és pörögj fel élő Funky-ra!
21 órától élőben fellép a Stereotone!

Stereotone

A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-től tízig tart. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében lefogyaszthatják akár a vacsorából, vagy később az italfogyasztásból! A programon dúsítottunk, de a belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.

Online jegyrendelés-asztalfoglalás

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
DJ Deza & DJ Sampler
Warm up zenekar:
Stereotone (21-22 óráig)
Időpont:
2012. október 12. péntek (kapunyitás: 20.00)
Belépő:
Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. A 20 és 21 óra között érkezők a belépő árának 100%-át lefogyaszthatják!

Ezt érdemes megosztani!