Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.10.07. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.10.07. – fotók

Teltház, nyégy DJ, nagy buli, hajnal négyig tartó felszabadult boldogság a Luxfunk Radio Funky Party-n. Nézd meg az október 7-ei Funky Party fotóit!

Október 7-én – a nyári, külső helyszíni bulik után – visszatért a Luxfunk Radio Funky Party budapesti rezidenciájára, a Symbol Budapest falai közé.

Jelentjük: a Funky-arcok hozták a formájukat, teltházzal mentünk és nagyon nagyot buliztunk!
4 Luxfunk DJ, DJ Berry, DJ Quick, DJ Revolution és Whiteboy rakta a Funky-t. Sok-sok kalsszikust is hallottunk a ’70-es, ’80-as évekből, vegyesen a korszerűbb, dög, kedvenc Funkykkal. 

Külön köszönjük azoknak, akik órákat – voltak, akik egy napot – utaztak ezért a buliért. Nagy pacsi a székesfehérvári  különítményért, akik a szeptemberi, fehérvári Luxfunk Radio Funky Party után most utánunk jöttek. Megtisztelő, hogy a lemezlovas szakma “nagyöregjei” közül is többen meglátogattak minket.

Ti vagytok a legnagyobbak, Funky-arcok!

A Party hangfelvételét innen tudod letölteni.

Találkozzunk újra!

Következő Luxfunk Party-k

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá