Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.11.04. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.11.04. – fotók

Megint jó hangulatban telt a Funky szeánsz! Nézd meg a november 4-ei Luxfunk Radio Funky Party fotóit!

Rendhagyó módon, egy hónappal az előző buli után tartottunk egy plusz szeánszot, hogy ne kelljen annyit várni a következő bulira. Így is megtelt a Symbol Budapest Funky-arcokkal és megint nagyot buliztunk.

Nyitástól Bernard Tomi rakta a Funky-t, érdemes majd a nemsokára érkező felvételen azt is csekkolni, hatalmas szett volt! Utána 5vös László és DiMOFAT csapott a Funky-arcok közé sok-sok klasszikus Funky-val. 

Nagyon jó hangulatú este volt megint, köszönjük mindenkinek!

Találkozzunk legközelebb Szilveszterkor ugyanitt, aminek részleteivel hamarosan érkezünk de az elővételes sétálójegyek a készlet erejéig már kaphatók, itt:

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky?” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Radio Funky Party közönsége egy 2007 óta épülő közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk!
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Radio Funky Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt!
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le Luxfunk Radio Funky Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá